18.8.2013

Viikkopudotus

Tämän viikon pudotus oli vaan 200 grammaa. Ärsyttää, mutta parempi kai tuo on kuin ei mitään. Viime viikkoinen 900 grammaakaan ei ilostuttanut, mutta näillä mennään. Tämä viikko on muuten ollut ihan ok, mutta stressiä muutamien asioiden suhteen meinaa pukata eikä sillä tietysti ole hyvä vaikutus. 

Eilen meni töissä yli puolen yön ja aamulla piti herätä kukon laulun aikaan, yöunet jäi reiluun neljään tuntiin. Suurimman osan yöstä pyörin ja koitin löytää hyvää asentoa nukkua. Mun alaselkä on taas ollut melko jumissa, mutta eilen illalla ja yöllä se oli jo melko tuskallisen kipeä.

PIkainen puurohetki, marjatkin ihan kohmeessa
 Työpäivä menikin sitten melkein horroksessa, mutta siitäkin selvittiin. Päivällä alkoi sataa vettä ihan kaatamalla, eikä loppu näkynyt. Hetken odottelin, josko sade ois edes vähä rauhoittunut, mutta ei. Ei auttanut muuta kuin lähtee polkemaan sateeseen.

VIhdoin kotona, enkä ees ihan läpimäräks kastunu!
 Ilta menikin sitten siihen, että koitin edes pikkusen siivoilla täällä kotona. Lopulta annoin kuitenkin väsymykselle periksi ja päätin oikasta itteni hetkeksi... Mutta nukuin noin neljän tunnin päikkärit :D Pikkusen sekava olo ja harmittaa, että tää ilta meni nyt ihan ohi meikäläiseltä. 

Takaisin nukkumaan kiitos!
 Iltakävely tuli tehtyä ihan säkkipimeässä ja märässä kelissä. Piti oikein pienellä taskulampulla varustautua kun katuvalotkin oli jo sammutettu. Tänään oli kyllä viikon huonoin päivä, tuntuu että kaikki mennyt pikkusen pyllylleen. Vissiin univajeella osuutta tähän ;) Huomenna onneksi on lyhyempi työpäivä ja ehtii tehdä jotain muutakin kuin töitä ja nukkua. Viikon viimesen salitreenin vuoro olis myös huomenna sekä pidempi kävelylenkki koiran kanssa ois oikeenkin jees. Onneksi kohta on maanantai ja uus viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti