5.1.2013

Etenemistä ja tavoitevaatteita

Hyvin menee, edelleen :) Puntarin lukemat on joka aamu mennyt pikkusen alaspäin, keskiviikkona sitten näkee viikkopudotuksen määrän. Houkutuksia näihin päiviin on mahtunut jonkin verran, mm. eilen olis ollut tarjolla monenlaista suklaata ja ihanaa pullaa! Minäpäs tyydyinkin kahvin kanssa ruisleipään ja rahkaan. Kyllähän siinä muutaman kerran tuli mietittyä, että no nythän on perjantai ja eihän tämä homma nyt yhteen pullaviipaleeseen tai suklaapalaan kaadu... Mutta sitten taas mietin, että jos oikeasti pystyn olemaan ilmankin, niin parempi vaan pysyä erossa herkuista. Ja sitten otin kaapista sen rahkan ja vetelin hyvillä mielin huiviin :) Herkkupäivä sunnuntai on jo huomenna ja sitten saa pikkusen herkutella, kohtuudella. Tulevan kummipoikani ristiäiset ovat huomenna eli ei yhtään huonompi herkkupäivä ole tulossa ;)

Tässä muutaman päivän aikana on vaivannut ihan järkky alaselkäjumi ja kipu. Eilen illalla se taas meni niin pahaksi, että ei auttanut muutakuin yrittää venytellä ja löytää asentoja, joissa kipu ei olis niin veemäinen. Kevyt, varovainen hierontakin saa selkää rentoutumaan ja sitäkin kokeiltiin. Nyt tänään tuntuu taas jo paremmalta. Mutta iltaa kohti voi olla taas ihan eri meininki. Silloin kun käyn säännöllisesti salilla ja paino lähtee alaspäin, niin selkäkipuja ei ole näkyny moneen kuukauteen. Joten täytyy taas palata salihommien pariin :) 


Pikkusen huonolaatuinen kuva. Tuossapa sitä ois työmaata, on paksua jalkaa, leveää lantiota, löysää käsivartta :D 


Oon laittanut itseni ainakin toistaiseksi "ostolakkoon" uusien vaatteiden osalta. Kyllähän tuolta vaatekaapista aina jotain löytyy, vaikka olin varma että pakko lähteä katteleen ristiäisiin jotain uutta. 

Jos uusia vaatteita ei saa ostaa, niin pakkohan se on kuitenkin jotain pientä aina shoppailla ;) 


Löysin muutama päivä sitten tämmöisen kahvipurkin, jonka mukana tuli tuommonen kahvimittakin. Oon jo aika kauan kattellut uutta kahvipurkkia, mutta missään ei ole tullut vielä vastaan mieluista. Nyt tuli! Tämä uutukainen on kyllä vähä erilaisempi, mitä tuolla kaupoissa muuten on tullut vastaan.

Vaatekokoni on vuoden parin aikana pienentynyt pari numeroa ja nythän se taas alkaa kutistumaan. Mulle on jonkun verran jo kertynyt lisää tavoitevaatteita, yhdet farkut sainkin jo jalkaani mahtumaan. Tässäpä olis ens kesälle uutta vaatetta: 



 Osa näistä kyllä mahtuu jo päälle, mutta...noh, ei näytä kovin hyvältä :D

Tänään pitäs vielä keretä touhuta kaikenlaista ja illaksi ois mentävä töihin. Huomenna sitten juhlitaankin pientä poikaa ja hänen nimeään <3 Nyt sitten tuo oma poika ulos ja lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti