2.1.2013

Tästä se taas lähtee!

Niin pyörähti uusi vuosi käyntiin! Vuoden vaihtumista juhlitiin, yllätys yllätys: hirveellä kasalla herkkuja! Oli äidin tekemää pitsaa, sipsejä, dippiä ja tein vielä juustokakunkin. Oltiin ihan vaan kotosalla ja mentiin suht ajoissa nukkumaan, kun seuraavana aamuna oli töihin meno. Uuden vuoden päivänä söin vielä "viimeisen ateriani" töissä :D 

Tänään sitten aloitin "puhtaalta pöydältä" ruokailun suhteen. Mitään en aio täysin itseltäni kieltää, mutta koitan pysyä kultaisella keskitiellä syömisen suhteen. Eli syön terveellisesti ja monipuolisesti. Paljon protskua ja kasviksia, sitten sopivasti hiilareita. Aamu lähtee käyntiin puurolla, raejuustolla ja sokerittomalla mehukeitolla. Päivällinen ja lounas koostuu seuraavista: salaattia/kasviksia, täysjyväpastaa/riisiä/perunaa, broileria/paistijauhelihaa/tonnikalaa ja raejuustoa/valkuiaisia. 



Näyttääpä aika hillittömältä annokselta, kun lautanen on niin pieni :D Tuolla jossain raejuuston alla on myös tuorekurkkua. Välipalana ja illalla syön vielä rasvatonta rahkaa ja marjoja/mehukeittoa. 

Ens viikolla alkaa taas koulu. Saa nähdä miten ruokailut siellä menee, mutta en stressaa siitä. Meidän koulussa on kuitenki yleensä hyvä salaattivalikoima ja muutenkin aika perusruokaa, josta voin valita mulle ne parhaimmat vaihtoehdot. Ja ainahan voi ottaa vähän omia eväitä mukaan :) 

Tänään me ollaan koiran kanssa ulkoiltu ja sitten mä sain siivottua koko huushollin. Edelleen aika rennolla lomameiningillä tässä on menty ja niin se pitääkin! Ens viikolla siis koittaa jälleen arki, eikä paljoa ehdi aamukahveja rauhassa koneen äärellä juoda. 


Loppuviikoksi onkin vähän enemmän äksöniä. Ois tarkotus tavata paria kaveria ja sunnuntaina ois tulevan kummipojan ristiäiset :) Myös jumppaan ja salille ois tarkotus raahautua vielä tämän viikon aikana. Tänään alkoi Jutta ja puolen vuoden superdieetit- sarja, jota aion kyllä seurata! Motivoi itseä paljon, kun voi seurata erilaisia painonpudotusprojekteja telkkarista, lehdistä ja näistä blogeista. Kipasin tänään lähikauppaan räntäsateessa ostamaan Iltalehden kuukausiliitteen, jossa oli mun  lempiblogistin haastattelu. 



Ei voi muuta kuin hattua nostaa tälle(kin) saavutukselle ja ennen kaikkea tuolle asenteelle ja positiivisuuden määrälle. Oon ehkä vähän kateellinen ;)

Tätä ihanaa blogia voi lukea osoitteessa: http://toobigtobeme.blogspot.fi/

Nyt vielä nettitelkusta se Jutta ja puolen vuoden superdieetit, sitten unta palloon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti