29.9.2015

Cloettan syksyn uutuuksia

Sain Cloettalta mukavan yllätyspaketin viime viikon lopulla. Postiin kerkesin vasta lauantaina ja paketti olikin odotettua suurempi, hyvä että sain sen pyöräkoriin tungettua :)



Paketin avaamisen jätin suosiolla sunnuntaille, kun lauantaina oli sen verran äksöniä kun tein kaksi työvuoroa kahdessa eri työpaikassa. En kyllä käsitä, miten pystyin olla avamaatta pahvilaatikollista karkkia yli vuorokauden?! Frida on karkin perään, vaikka tietysti se ei koskaan saa karkkia kuin ehkä vahingossa jos sattuu tippumaan jostain syystä lattialle. Kovasti laatikon sisältö olis kiinnostanut neitiä, mutta mammapa ei suostunut aukasemaan ;) 


 
Melkoisen hyvän läjän sain karkkia! Erityisesti nuo Tupla-patukat oli kiva yllätys, koska mielen päällä on ollut testata niitä mutta toistaiseksi ne ovat jääneet kaupan hyllylle. 


Mini-pusseja paketissa oli yhteensä kahdeksan, joista puolet oli tuttuja klassikoita ja puolet uusia pusseja. Näitä mini-pusseja on siis ollut aikaisemminkin saatavilla, mutta pakkaukset ovat uudistuneet. Yksi uutuuspusseista on Sukulaku, joka olikin ensimmäinen jonka revin auki. Suklaa ja lakritsi on molemmat mun lemppareita, joten tämä pussi ei pettänyt. 


Tv Mix-pusseista testasin Hedelmäisen ja Kirpeän, nekin ovat molemmat uutuussekoituksia. Kirpeistä karkeista en ole koskaan kauheasti välittänyt, tästä pussista osa uppos ihan hyvin mutta osa sai naaman vääntymään siihen malliin että piti tarkkaan katsoa minkä namin pussista valitsee. Hedelmäinen sekoitus sisälsi perinteisiä hedelmäkarkkeja ja oli oikeinkin jees! Kaiken kaikkiaan maistelin itse siis kolmesta pussista ja lopuilla karkkipusseilla päätin ilahduttaa pikkuveljeäni. 


Tupla-urheilupatukat ovat tulleet markkinoille syyskuussa. Valittavana on sekä energiapatukka että proteiinipatukka. 

"Tupla-urheilupatukat koostuvat laadukkaista raaka-aineista ja ne on kuorrutettu herkullisella UTZ-sertifikoidulla maitosuklaalla. Tupla-urheilupatukoissa yhdistyvät herkullinen maku ja oikea ravintosisältö." 

Ennen treeniä suositeltava Tupla+ Energy- patukka on runsaskuituinen, pääraaka-aineena on käytetty kauraa. Sopii myös välipalatarpeeseen. Tupla+ Protein sisältää 17 grammaa proteiinia, pääosa on laadukasta heraproteiinia. Patukka auttaa palautumaan treenin jälkeen. 

Makuarviota sen verran, että en tiedä onko patukoiden tarkoituskaan maistua perinteiselle Tuplalle, mutta itse en ainakaan maussa huomannut mitään samaa aidon alkuperäisen Tuplan kanssa. Mutta kaiken kaikkiaan maku oli ihan ok, ei erityisen mieleen painuva mutta ainakin patukat olivat meheviä eikä ollenkaan kuivia tai maistuneet omituiselle. Jatkoon siis! 


Aivan ehdottamasti meikäläisen lemppareita olivat nämä kaksi. Eli Sprinkle Latte Crunchiatto- suklaa ja Mynthon salmiakki-lakritsi pastillit! Tämä pieni suklaalevy on saanut inspiraationsa kahvilamaailmasta ja maku oli todellakin sen mukainen. Mikäli tykkää kahvin makuisista herkuista niin tämä kannattaa ehdottomasti kokeilla! Pieni ripaus vaniljaa teki tästä täydellisen suklaanautinnon. Itse siis tykkäsin ja aion kyllä ostaa seuraavan kerran kun suklaahammasta kolottaa (ainakai sitä vähän kolottaa?!). Sokerittomat Mynthon pastillit oli mukavan raikas uutuus, sopivat pieneen makeannälkään vaikka ruoan päälle tai ihan muuten vaan. Iso rasia (85g) riittää pitkään! 

Kiitos näistä Cloetta, karkkihimot on taas hetkeksi tyydytetty! Mitäpä muuten veikkaatta, miten mun sokeriton syyskuu meni... :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti