27.12.2012

Mene pois paha flunssa!

Tänään aamulla herätessä tuntui, että flunssa alkaa jo hellittää, vaikka olo olikin vielä pikkusen tukkoinen. Siltikään ei olis paljoa huvittanut lähtä töihin, kun on niin hyvin päässyt vauhtiin laiskottelun ja herkuttelun kans ;) Kävelin reippaasti noin kolme kilometriä töihin ja illalla sitten takas. Sää oli oikeenkin jees ja nyt illalla mukavasti tuprutti lunta kasvoille :) Kuljen näin talvella aina kävellen työ- ja koulumatkat. Mun toinen pyörä on niin huono, että sillä ei voi ajaa talvella ja toinen on rikki. Mutta kävely on ihan mukavaa ja ajattelen sen hyötyliikuntana ja tukena laihdutusprojektille. 






Kävelin töistä suoraan mun äidin luo ja sain jonkun ihan järkyttävän ahmimiskohtauksen! Tulipa siinä maistelua ties minkälaista herkkua...pitsaa, suklaata, torttuja, jäätelöä...APUA! Nyt on vieläkin kauhee ähky ja tuntuu, että maha poksahtaa. Taisin hotkia sillä ajatuksella, että syödäänpä nyt vielä kun saa. Vaikka en ole itseltäni mitään täysin kieltämässäkään, mutta aika monta herkkua tulee karsittua ruokavaliosta vuoden vaihteessa.  Tämän viikon meen ruoan suhteen vielä suht rennosti, mutta jos ei nyt ihan läskiksi löis ;) Yhdet tavoitefarkut mahtui viime viikolla vihdoin päälle ja toivon, että ne mahtuu vielä tälläkin viikolla! 

Nyt kun tää flunssa vaan menis äkkiä pois, niin pääsisin toden teolla harrastamaan taas liikuntaa. Huomenna olisin kovasti halunnut mennä kokeilemaan ohjattua kahvakuulatuntia, mutta luultavasti se saa odottaa ens viikkoon :(

 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti