27.12.2012

Ruokahommia

Tänään kävin kaupassa ostamassa pikkusen parempaa ruokaa. Jouluruoat alkaa tulla jo korvista ja kroppa huutaa jo kevyempää ja terveellistä ruokaa! Nyt sen taas muistaa, kuinka vatsa turpoaa ja vyötärön seutu on turvoksissa koko ajan, kun vetää hiilarirasvamättöä. Mutta on se sitten mukavaa, kun olo alkaa keveneen ja se vyötärö kapeneen :) 



Tuli vihdoin hommattua uus pikkusen isompi kattila, pääsee keitteleen tummaa pastaa ja riisiä vähän suurempia satseja ;) Lisäksi ostin lisää rasioita, koska ajatuksena olisi alkaa "tekemään eväitä" eli seuraavien päivien ruokia valmiiksi rasioihin. Useammalta "laihdutuskonkarilta" olen oppinut tämän tavan ja se tuntuu toimivan.

Kuvassa näkyykin muutamia ruoka-aineita, jotka on kuulunut mun ruokavalioon jo aika kauan ja joita aion käyttää jatkossakin. Fitfarmin Superdieetillä opin syömään rahkaa ihan paljaaltaan ja muutenkin runsas proteiinien syönti on jäänyt samaiselta dieetiltä. 



Monenlaisia laihdutuskeinoja on tullut kokeiltua aina kaalisoppadieetistä karppaamiseen, mutta itselläni parhaiten on toiminut juurikin tuo Fitfarmin Superdieetti. Tosin olen soveltanut hieman lisäämällä ruokamääriä, mutta silti paino on tippunut kun pitää muuten homman kurissa :) 


Huomenna ois taas vapaapäivä ja tää tyhmä flunssakin alkaa olla ohi niin päästään koiran kanssa kunnolla ulkoileen :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti