6.4.2015

Pääsiänen ja Neenu 30!

Niin siinä vaan pääsi käymään, että tämä nainen täytti pyöreät 30 vuotta! Uskomattoman nopeasti on vuodet vierineet, tuntuu että vastahan täytin 18 :D Välillä tuntuu että sitä alkaa olla jo ihan ikäloppu, mutta toisaalta nuoriahan tässä vielä ollaan. Pakko myöntää, että meinaa toisinaan iskeä pientä kriisin poikasta. Tämä johtuu siitä, että omanikäisillä kaikilla alkaa olla puoliso. lapsia ja talo rakennettuna.Viikoittain saa Facebookista lukea uutisia kihlauksista, tulevista häistä, vauvoista ja talokaupoista. Mutta ei siinä, oon vilpittömän iloinen heidän puolestaan joille näitä mukavia juttuja tapahtuu :)


Synttäreitä edeltävänä päivänä mua odotti kotona iso kimppu kauniita kukkia. Tämä oli kyllä aivan huippu yllätys pitkän työpäivän päätteeksi. En erityisemmin juhlistanut synttäreitäni, vaikka välillä kävikin mielessä josko järjestäisi jonkinlaiset isommat kemut. Jos sitä sitten parin kymmenen vuoden päästä juhlis senkin edestä ;) Sen verran piti kuitenkin tehdä jotain spesiaalia, että päätin leipoa vihdoin ja viimein kaikkien hehkuttamaa kinderpiirakkaa! Ei mennyt ihan putkeen tällä kertaa, mutta ei se ulkonäkö vaan maku ;) Hyvää siis oli! 


Pääsiäinen meni muutenkin melkeinpä kokonaisuudessaan töiden merkeissä. Salilla oon kerennyt viikonlopun aikana käydä yhdesti ja yhtenä aamuna tein pitkästä aikaa jopa aamuaerobisen ihanassa auringon paisteessa! 


Ensi viikolla vois laittaa kovempaa vaihdetta päälle tässä mun projektissa. Eli enempi aerobista ja ruokailut vieläkin tarkemmin. Oon punninnut nyt ruokia pikkusen enemmän, koska en luota siihen että ne muistas "vanhasta muistista" silmämääräsesti. Myös riittävä lepo ja uni on nyt tarkkailun alla, onneksi jäätävät uniongelmat on taakse jäänyttä elämää! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti