8.4.2015

Uudet volyymiripset

Tänään vihdoin sain uudet ripset! Oon nyt ollut melkein puoli vuotta ilman ripsienpidennyksiä. Aivan ensimmäisen kerran laitoin ripsienpidennykset noin vuosi sitten, aluksi klassiset pidennykset ja myöhemmin vaihdoin volyymiripsiin. Ennen joulua päätin pitää taukoa ripsistä ja annoinkin niiden varista hiljalleen pois. Kun jäljellä oli vain muutama ripsi, poistin ne omatoimisesti kotona itse :D Aluksi jäljellä oli vain tyngät omat ripset, joihin ei meinannut saada edes ripsiväriä. Niihin tottuminen vei kyllä oman aikansa, olihan mulle laitettu jo melko pitkää pidennystä ja vielä D -kaarta eli aika näyttävät ripset. Hiljalleen omat ripset kuitenkin kasvoi ja ne sai jo taivuttettuakin ja näytti jo ihan kivalta. 


Laitatin volyymiripset tänään samalla henkilöllä, jolla on aikaisemminkin käynyt ripsiä huollattamassa. Jälki on erinomaista ja työ todella huolellista. Ylemmässä kuvassa on siis omat ripseni ripsivärin kera noin viikko sitten kuvattuna. Alemmassa taas tänään juuri laiton jälkeen kotia saavuttuani, pyörremyrskyssä pikkusen sekoittuneet ripset. Ulkona oli aivan järkyttävä tuuli ja pelkäsin ehkä enemmän, että ripset irtoavat kuin että lennän pyöräni kanssa sillalta alas jokeen :D Mutta hyvinhän nuo pysyivät tuulessa kohillaan :)


Volyymiripset helpottavat kyllä taas arkea, kun meikkauksesta selviää aamullakin noin viidessä minuutissa. Ilman silmämeikkiä oon ehkä vapaapäivinä, mutta muuten en osaa olla jos silmissä ei ole mitään ehostusta. Kun ihon saan vielä parempaan kuntoon ja kesän tullen vähän väriä, niin vähemmälläkin meikkipohjalla pärjää. Helppoa ja nopeaa siis. 

 

2 kommenttia:

  1. onko noi sun ripset siis D-kaarevuutta, entä mikä pituus näissä? :) ihanat!

    VastaaPoista
  2. Nyt tulee hieman viiveellä vastaus, mutta juu D-kaarevuus on ja pisin ripsi tais olla 18mm! Eli tosi pitkää on, mutta kuulemma voi laittaa kun on niin isot silmät :D

    VastaaPoista