18.9.2013

Keittoa ja pannaria

Tänään mulla oli jälleen etäopiskelupäivä, tällä kertaa ihan virallisesti ;) Aamuaerobisesta lenkistä pidettiin tänään välipäivä ja aloitin tekemään kouluhommia melkein heti herättyäni. 



Etäopiskelu on silloin tällöin ihan jees, mutta ei tämä sovi mulle kyllä pidemmän päälle! Vaikkakin oon edistynyt tässä hommassa viime vuoteen verrattuna aika hyvin, niin tuntuu tämä edelleen melko puuduttavalta istua koko päivä. Toki välillä tulee tehtyä kotihommia ja käytyä koiran kanssa ulkona. Ja hyvä mieli tulee, kun saa hommia valmiiksi ja palautettua. Mutta silti mieluummin istun siellä koulun penkillä ja teen sitten kotona pikkusen vähempi.

Välillä on niin mukavia tehtäviä...

Puolen päivän jälkeen olin jo saanut tarpeeksi koneen ääressä istumisesta ja päätin toteuttaa erään ruokakokeilun. Eli mun kokeilevassa keittiössä valmistui tänään (taas!) keittoa. Mulle on iskenyt joku himo keittoihin ja nyt tosiaankin puhutaan kiinteästä ruoasta eikä siitä keitosta, jota on tullut parina viikonloppuna tyttöjen kanssa nautittua. 

Alkuviikosta tein perinteistä jauhelihakeittoa ja nyt mieleni teki jotain sellaista keittoa, jonka koostumus olisi hieman paksumpaa. Aluksi mietin että suurustettua kanakeittoa tai kasvissosekeittoa, joita kumpaakaan en ole aikaisemmin kokeillut tehdä ihan itse. Tuli valinnanvaikeus kunnes löysin netistä reseptejä kanakasvissosekeittoon! Aikaisemmin en ole tämmösestä keitosta kuullut, mutta päätinpä kokeilla. 

Keittohommien esivalmistelua

Yllä olevassa kuvassa on vain osa aineksista, joita keittoon käytin. Tämä keitto tuli tehtyä hieman tyyliin "mitä nyt kaapissa sattuu olemaan" eli en lähtenyt kaupasta hakemaan erikseen mitään vaikka tähän olis voinut lisätä esim. ruokakermaa tai kukkakaalta. Mun versioon tuli perunaa, porkkanaa, juuressekoitusta, parsaa, paprikaa ja valkosipulia sekä mausteita. Netissä oli paljon erilaisia versioita ko. keitosta ja aionkin tehdä ensi kerralla hieman erilaisen version. 

Keittoa ja tenttiin lukemista
 
Lopuksi lisäsin keittoon pannulla paistetut broilerinsuikaleet. Vaikka keitto ehkä muistuttaa vauvan vaipan sisältöä, oli se silti oikeenkin hyvää ja ihan erilaista ruokaa, mitä viime aikoina mun keittiöstä on valmistunut. Seuraavaksi ajattelin kokeilla jonkin sortin tomaattikeittoa, reseptejä otetaan vastaan! 

Kun oikein innostuin tänään tuolla keittiön puolella, niin tein taas proteiinipannaria pellillisen. Kirjoittelin aikaisemmin tästä kokeilusta ja se oli niin onnistunut, että päätin tehdä uudemman kerran. 

Pannari juuri ennen uuniin menoa...

...ja juuri uunista otettuna, nam!

Nyt on pakko lähteä vielä haukkaamaan happea koiran kanssa ennen pehkuihin menoa. Aamulla olisi herätys ennen kuutta, saapa nähdä kuinka hyvin sitä jaksaa nousta kun tänään tuli kuorsattua taas yli yhdeksään. Heitin tänään taas itselleni kysymyksen: Millon ajattelit mennä salille? Vastasin itselleni: En tiiä, ei huvita yhtään. WTF, mitä mulle tapahtuu!?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti