2.9.2013

Uusi viikko ja vanhat kujeet!

Maanantai, meikäläisen lemppariviikonpäivä! Viikonloppu meni taas tosi nopeesti, olin töissä lauantaina ja sunnuntaina. Mulla oli sen verran lyhyet työvuorot että aikaa jäi pikkusen hauskanpitoonkin ;) Yleensä en kyllä lähde viihteelle jos on minkäänlaisia työvuoroja. En käynyt koko kesälomani aikana edes terassilla ja muutenkin baareilusta on tullut pidettyä melkein parin kuukauden tauko. Ja vielä yksi hyvä syy lähteä oli mun seuralainen, jonka kanssa ei olla käyty varmaan pariin vuoteen baarissa :) 

Tämmönen nainen tänne ilmestyi!

Aloteltiin iltaa täällä mun luona, tehtiin pikkusen boolia ja hyvien pohjien jälkeen hurautettii taksilla keskustaan. 



Oli kyllä mukava ilta, tuli tanssittua ja törmäsin illan aikana moneen tuttuun. Valomerkin jälkeen päästiin erään tuttavan kyydillä kotiin, eikä tarvinut onneksi jäädä paleltumaan taksijonoon. Tällä kertaa me ei käyty hakemassa pitsaa, vaikka mulla kävi semmonen mielessä. Onneksi P:ltä tuli jyrkkä EI kun heitin ajatuksen ilmoille :D Aamulla ei tosin tehny kyllä yhtään mieli puuroa raejuustolla...

Tänään koulupäivä alkoi vasta puolen päivän aikoihin. Nukuttiin pitkät ja makoisat yöunet Lennyn kanssa ja lähdettiin aamuaerobiselle. Ulkona on aina vaan syksyisempää ja tänään oli vielä sateen raikastama ilma eli ei yhtään huonompi lenkkeilysää!




Etkö jaksa juosta?!

Oli jälleen lyhyt koulupäivä, eikä tullut käytyä koululla syömässä. Iltapäivän pitkään kestänyt sade sotki mun suunnitelmat ja päädyttiinkin kaverin kanssa myöhäiselle lounaalle, mutta ei ollut huono homma sekään :) 

Tässä sitä hehkuttamaani parasta salaattia ja tällä kertaa täyslihapihvin kera, 100% nautaa jauhettuna!
Yritin tuossa hieman huonolla menestyksellä tehdä kouluhommia, ajatukset harhailee pikkusen jossain ihan muualla. Päikkärit ois houkuttelut vaikkei univelkaa pitäis olla yhtään. 

Välipalaksi rahkaa ja kouluhommia!

Pitäs hiljalleen lähteä viemään Lennyä iltalenkille, toivottavasti ei sada enää! Huomenna oiskin aikainen herätys ja kouluhommat kutsuu klo 8, täytynee mennä siis ajoissa nukkumaan tänään. Salihommat kutsuu tätä naista huomenna, ihana päästä hikoilemaan oikein kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti