3.9.2013

Pumppaa pumppaa!

Tänään aamulla kello soi taas jo ennen kuutta, mutta meikähän paineli torkkua semmoset puolisen tuntia kunnes tajusin nousta. Kiirehän siinä taas tuli. Kouluun nousemisessa sitä ei pidä läheskään niin kiirettä kuin töihin, kumma juttu ;)

Opiskelua keittiössä! Mikä ei kuulu joukkoon?!
Kröhöm, nurmikon leikkuu "vähän" jääny :D

Omalla pihalla on kiva hengailla


Koulun jälkeen hengailtiin jonkin aikaa kaverin kanssa ja suunnitelmissa oli lähteä salille. Kotiin päästyä lueskelin hieman luentomateriaalia ja kattelin tehtäviä, mutta en taaskaan paljoa saanut aikaan. Nuokuin koneen äärellä ja join varmaan jo kolmatta kuppia kahvia tälle päivää. Yleensä en juo kuin korkeintaan kolme kuppia päivässä, mutta tänään tais mennä jopa kuusi. Lopen annoin periksi koko päivän haaveilemilleni päikkäreille, ensin luin hieman MeNaiset Sport- lehteä, jonka hain kotimatkalla lähikaupasta. Lehti on mulle ihan uusi tuttavuus, en tosin montaa sivua ehtinyt selata kun uni vei mukanaan. 


Päikkärit venähti parin tunnin mittaisiksi ja kahvin voimalla sain itseni sen verran hereille, että päästiin lähtemään Lennyn kanssa lenkille.


Ja lenkin jälkeen koitti hetki jota oon oottanut: Salille! Tein oikein mellevän olkapää-ojentaja-hauis- treenin. Aluksi salilla oli melko ruuhkaisaa, mutta pikkuhiljaa porukka alkoi lähteä ja oli mukavasti tilaa äheltää. Painoja ei tarvinut vähentää, vaikka salitreenistä tuli taukoa pari viikkoa. Hyvin kulki ja muistui taas mieleen kuinka hyvät kiksit siitä hommasta saa! Nyt kyllä uni maistuu, mutta miten sitä taas pääsis aamulla ylös kun kello on jo tuon verran? 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti