19.9.2013

Syksy on täällä!

Nyt se syksy sitten tosiaan on täällä! Tänäänkään ei pahemmin aurinko ole paistanut ja iltapäivästä alkoi sade, joka on jatkunut melkein koko illan. Aamulla kello soi ennen kuutta, mutta meikäläinen se taas paineli torkkua viime tippaan asti.

Uusimmat housut ja takki, tykkään kovasti!
Jälleen meillä oli melko lyhyt koulupäivä, jonka jälkeen söin lounasta koululla. Tällä kertaa oli jopa ihan hyvät sapuskat tarjolla, nimittäin lasagnea ;) Salaattivalikoimaakin oli ihan kivasti. Melkoisen hiilaripitoinen lounas tällä kertaa, mutta skarppasin nyt iltaa kohti...

Prodepannaria, rahkaa ja mangososetta päiväkahvin kanssa


"I would like to make a proposal..."

Iltapäivällä yritin kertailla vielä huomista englannin tenttiä varten, mutta univaje painoi sen verran päälle, että keskittymiskyky oli pyöreä nolla! Kahvikaan ei piristänyt ja selailin kaiken maailman turhia nettisivuja. Tenttiin lukeminen jäi tältä illalta melkeen kokonaan, mutta onneksi oon alottanut tällä kertaa lukemaan hyvissä ajoin. 

Olin kahden vaiheilla, otanko päikkärit vai menisinkö vaan hyvissä ajoin nukkumaan. Noh, päätin ottaa päikkärit, mutta Lenny oli eri mieltä...

"Sä ET nuku, vaan otat ton mun LELUN ja ME LEIKITÄÄN!!

Tämä mamma sai kuitenkin ottaa noin puolen tunnin päikkärit ;) Iltakahvien jälkeen lähdettiin piiiiitkälle lenkille. Käytiin kerrankin aivan eri suunnalla kuin yleensä. Oon kaivannut tänä syksynä vaihtelua tähän arkeen, semmosta jotain isompaa. Mutta nyt kun isoille muutoksille ei ole mahdollisuutta, täytyy hakea vaihtelu näistä arjen pienistä jutuista. 





Yritin ottaa itsestänikin kuvan, mutta ei oikeen onnistunut vauhdissa :D

Oon jo pikkusen suunnitellut ensi viikolle paastopäiviä. Aluksi ajattelin maanantaita ja torstaita, mutta kouluhommista johtuen taidan pitää tiistain ja perjantain pyhitettynä paastolle. Saas nähdä miten käy. Oon jo suunnitellut paastopäivien syömisiä, mutta vielä tarttee laskea kalorit ja miettiä, mitä olis järkevintä syödä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti