30.8.2013

Viikkopudotus

Tämän viikon pudotusta odotin hieman kauhun sekaisin tuntein, mutta päätin että oli tulos mikä tahansa niin se ei nyt saa masentaa mua. Olin henkisesti valmis kohtaamaan suuria plussalukemia, mutta TADAA! -0,7kg! Siis melkein kilo! Tälläkään viikolla en ole käynyt salilla ja lenkkeilyt on ollut tosi minimissä. Ja syömiset on mennyt vähä niin ja näin, ruokapäiväkirjaankin jäi kirjaamatta kahdelta päivältä syömiset kokonaan.

Perinteinen aamupuurokuva, uudella puhelimella tosin ;)

Kuukaudessa on lähtenyt -2,5 kiloa mikä on ihan hyvä tahti, vaikka tämmönen malttamaton hätähousu ois tyytyväisempi viiden kilon kuukausivauhtiin. Ruokapäiväkirjasta on ollut mulle hyötyä, tykkään kyllä muutenkin tehdä kaikenmaailman muistiinpanoja ja listoja asioista. Tuntuu, että homma on paremmin hallussa kun kirjaa syömiset ylös ja näkee suunnilleen päivän energian saannin sekä kulutuksen, kun kirjaan vielä liikunnalla polttamat kalorit ylös.


Nukuttiin tänään yhdeksään asti ja sain kuitattua loput univelat. Meillä oli näin vapaapäivän kunniaksi taas pikkusen rauhallisempi aamu ja lähdettiin reilun tunnin lenkille aamupalan jälkeen. Meillä on oma takapiha ja metsää, niin lenkille lähdön kanssa ei ole aina älytön kiire Lennyn "asioiden hoitoa" ajatellen ;)


Flunssa alkaa olla toivottavasti kokonaan ohi, uskalsin lähteä ilman kaulahuivia lenkillekkin. Ulkona oli melko lämmin, mutta vaatetta saa olla kyllä päivälläkin enemmän. Ensi viikolla toivottavasti pääsen taas aamuaerobisille lenkeille sekä tietysti salille! Välillä on iskenyt kauhea hinku salille, mutta ei passaa flunssasena rehkiä. 



Lenkin ja lounaan jälkeen lähdin kaupungille shoppailemaan. Oon saanut kivasti menemään tavaraa kirpparilla, jatkoin vielä toisenkin viikon pöydän vuokrausta. Päätinkin heti käyttää vanhoista vaatteista saadut rahat uusiin ;) Mun piti ostaa vaan uusi lompakko, mutta lähdinkin parista vaateliikkeestä mukanani pari toppia, housut ja pipo sekä tietysti se uusi lompakko. Housut ja pipo oli sellaisia, joista oon pidempään haaveillut ja etsinyt eikä ne ollut edes kovin kalliita :) 

Tänään taas huomasin, kuinka mahtavaa on käydä vaateostoksilla kun löytää niin helposti sopivia ja ihania vaatteita. En vaan ole vielä tottunut tähän. Ennen sitä piti vaan ostaa niitä jotka mahtui päälle, vaikka ne ei niin mieluisia olis ollutkaan.  

Huomenna olis tiedossa lyhyehkö työpäivä, jonka jälkeen oliskin tiedossa jotain todella harvinaista herkkua! Kummipoikani äiti, pitkäaikaisin ystäväni jo lapsuusvuosilta tulee istumaan kanssani iltaa tänne mulle ja lähdetään pikkusen rokkaamaan! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti