15.8.2013

Onnistunut aamulenkki

Fiilispohjalta tosiaan otan toistaiseksi nämä aamuaerobiset ja tänään oli sitä hyvää fiilistä! Nukuttiin taas melko myöhään ja "aamulenkki" aloteltiin pikkusen ennen puolta päivää. Unisena tein pikaisesti aamutoimet ja päästiinkin lähtemään melko pian heräämisen jälkeen ulkoilemaan. Heräsin pari kertaa aamusta siihen kun ulkona satoi tosi paljon, mutta sade oli loppunut meidän noustua ja aurinko kurkisteli pilven takaa :) Sain tehtyä lenkin tyhjällä vatsalla, paitsi tietty join vajaa puoli litraa vettä sekä kahvia (ei puolta litraa!).


Meillä on taas "muutama" solmu tuossa hihnassa :D
 
Ihan mukavasti palo kaloreita


En sen ihmeemmin suunnitellut, kuinka pitkä lenkki tehdään. Kuitenkin vähintään puoli tuntia asetin minimiajaksi, mutta kävely meni sen verran mukavasti ja aurinko paistoi välillä oikein kunnolla niin lenkki venyikin yli tunnin pituiseksi :) 

Suihkun jälkeen aamupuuro maistui taas niiiin hyvälle! Ostin eilen kaupasta Bonne-merkkistä persikkasosetta. Inspiraation tähän kokeiluun sain yhdestä lemppariblogistani ja oon aikasemminkin kyllä katsellut ko. tuotetta kaupassa. Hyvää oli! 


Ihan niinku vauvanruokaa...
Pitkät vapaat alkaa olla lusittu ja nyt alkaakin pidempi työputki. Tänään meen illaksi töihin ja samaten huomenna. Koulun alkukin lähestyy ja pitäs vielä tehdä parit rästihommat alta pois. Tai siis ne ois pitänyt tehdä jo aikaa sitten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti