13.8.2013

Lennyn synttäripäivä

Meillä vietettiin tänään pienimuotoisesti koirani Lennyn syntymäpäivää :) "Kakkua" ukkeli saa vasta huomenna, mutta tänäänkin on tippunut monenlaista erikoisherkkua ;) 

Aamulla ilma ei oikein suosinut kun jälleen tihkutti vettä. Illalla sen sijaan aurinko paistoi ja käytiinkin ulkoilemassa. Räpsittiin synttärisankarista ja emännästä hieman kuvia:

Ei nyt hirveesti kiinnostas tämä poseeraaminen

Mitälie näkyy, vissiin toinen koira :D

Saatiin muutama ihan hyväkin otos, ainakin koira on komee!



Välillä työkoiran piti alkaa hommiin :






Joko jatketaan matkaa?


Emännänkin pitäs keretä vähä poseerata!

Oiskohan se oksa kuitenkin lähtenyt irti?

Kohti uusia seikkailuja!

Pidin tänään lepopäivää treenaushommista ja liikunnat jäi oikeestaan vaan ihan perus kävelyreissuihin koiran kanssa. Nukuin kyllä sopivan pituset yöunet, mutta tuntuu ettei vieläkään oo ihan palautunut viikonlopun pitkistä ja raskaista työvuoroista. Kävin eilen salin jälkeen koiran kanssa "yöjuoksulla". Tarkotus oli käydä ihan vaan joku max. puoli tuntia, mutta meillä venähtikin ja käytiin tunnin verran. Niin ja mä hölkkäsin melkein puolet ajasta! Se on tälle isopyllyselle akalle paljon se :D Oon kyllä innostunut tuosta hölkkäämisestä ja aion nyt alkaa lisäämään sitä. Sitä mukaan kun tuolta alakerrasta rasva palaa, niin eiköhän se hölkkäys oo sitten aina vaan mukavempaa :) 

Puin muuten tänään päälle kerrankin muutakin kuin työ-, sali tai lenkkeilyvaatteet ;)


Ja taas niin väsyneen näkönen!

Ja ehkä vähä kiukkusenkin!
Huomenna treffaan yhtä ihanaa ystävää, luvassa paljon naurua ja hömppää eli ihan parasta! Ajattelin ainakin YRITTÄÄ aamusta aerobista ja sitten illalla taas salille. Niin ja pitää juoda Lennyn synttärikahvit, "mummo" lupas tulla! Kakkua ei taida kyllä olla muuta kuin itse sankarille, mutta sehän passaa mulle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti