7.8.2013

Arki on täällä taas!

Niin vaan loppu loma tältäkin naiselta! Kolme viikkoa meni kyllä niin nopeasti, mutta niinhän se loma aina menee, oli sitten minkä pituinen hyvänsä :) Tuli kyllä levähdettyä tosi hyvin varsinkin viimesellä lomaviikolla. Toki pari viikkoa lisää lomaa kelpais ;)

Nyt kun kouluun palaaminen alkaa lähestyä, mua on alkanu pikkusen nyppiin tää saamattomuus näiden loppujen kilojen kanssa. Meillä on siis melkein neljän kuukauden loma koulusta. Keväällä uhosin, että pudotan näiden vajaan neljän kuukauden aikana vähintään 10, mielellään 15 kiloa. Eipä oo muuten tippunu edes viittä kiloa :D Toisaalta niiiiiin harmittaa, mutta toisaalta peliä ei todellakaan ole menetetty! 

Jos jotakin hyvääkin liittyen tähän ikusuudelta tuntuvaan läskiprojektiin, niin oon reilun viikon verran pitänyt ruoka- ja treenipäiväkirjaa. Ruokapäiväkirjaa en olis uskonut koskaan alkavani pitää, mutta sain inspiraation tähän loman aikana. Eipä muuten enää tee mieli herkkuja pistellä poskeen, kun ei halua niitä kirjata ylös :D Merkkaan siis samaan päiväkirjaan sekä syömiset että liikunnat. Oon myös jonkinverran kirjotellu salihommia ylös, niin voin vähä seurata kehitystä. 


Toinen juttu, missä aattelin tsempata on aamuaerobinen. En oo monestikkaan tehnyt aamulenkkiä tyhjällä mahalla, mutta tänään sen tein! Aamulla kun kello herätti kuuden tunnin yöunien jälkeen, tuntui hetken aikaa että siirränpä herätystä tunnilla eteenpäin ;) Vaan enpä siirtänyt! Huomasin että aurinko paistoi ihanasti ja koirakin odotteli jo ulospääsyä, niin hyvin siinä sitten pääsi ylös. Aamulenkki meni mukavasti, vaikka maha jo huuteli aamupuuroa loppumatkasta ;) 



Viikon salitreenitkin tuli alotettua tänään, vuorossa oli selkä ja rinta. Oon saanut käytyä salilla nyt ihan hyvin, yleensä aina sen kolme kertaa viikossa. Mukava huomata kehitystä ja motivaatio sen kun kasvaa :) Nyt pikaisesti nukkumaan, jospa jaksas huomennakin taas aamuaerobiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti