26.8.2013

Työsunnuntai

Eilisen saunomisen jälkeen uni maistui erittäinkin hyvin, ehkä jopa liikaa! Nukuttiin tosi myöhään, mulla edelleen flunssanen olo herätessä. Odotan niin paljon, että pääsen taas kunnon aamulenkkille! Alkaa olla melko turhautunut olo, kun ei ole päässyt kunnolla urheilemaan moneen päivään.




Kerroinkin aikaisemmin, että päätin testata Bonnen soseita ja ensimmäisenä keittiööni pääsi persikan makuinen versio. Oikeinkin hyvää kyseinen sose oli, lisäsin puuron, rahkan ja smoothien sekaan. Nyt kokeilussa on omenan makuinen sose. Tätä oon laittanut vaan puuroon ja lisännyt vielä kanelia, niin onpas hyvää! 

Tänään oli taas tosi ihana ilma ulkona. Mua alkoi jo niin kypsyttään tämä "laiskottelu" ja päätin pientä flunssan poikasta uhmaten lähteä pikkusen pidemmälle kävelylle. Koirastakin alkaa huomata, että kunnon lenkkejä ei ole tehty pariin päivään. On meillä onneksi oma piha jossa saa juosta vapaana, mutta se ei ole sama asia kuin kunnon lenkkeily. Meillä on tässä lähellä aika paljon metsää ja noin puolen kilometrin päässä on sellainen kiva pikkumetsä, jossa käydään joskus seikkailemassa ;) 




Poikettiin lenkillä siis tässä pikkumetsässä ja Lenny pääsi pikkusen "töihin". Täältä löytyy paljon käpyjä, keppejä, risuja ja muuta mukavaa, joihin Lenny pääsee kuluttamaan energiaa ja toteuttamaan työkoiran hommia ;) Itse olin vielä pikkusen uninen, enkä jaksanut osallistua tällä kertaa töihin :)





Kun päästiin kotiin meidän sunnuntaiseikkailuilta, niin suihkun jälkeen olikin välipala-aika. Päätin tehdä smoothien ja kokeilla sekaan CocoVin kookosöljyä, idean sain jälleen yhdestä lemppariblogistani. Yleensäkkin smoothieihin on kiva kokeilla kaikkea erilaista. 





Hyvin upposi tämäkin smoothie!  Välipalan jälkeen pitikin alkaa valmistautumaan työiltaan. Ensi viikosta alkaen teenkin sitten vaan pari vuoroa viikossa töitä, lähinnä viikonloppuisin ainakin syyslomaan asti. Lukukausi on jaettu neljään periodiin ja tämän ensimmäisen periodin lukujärjestys on sellainen, että arkisin ei pahemmin voi tehdä ainakaan päivisin. 

a

Sain laitettua pärstäni "työkuntoon". Asiakaspalvelutyössä mulle on tärkeää olla suhteellisen huoliteltu. Toki kesällä kun meillä on tosi kuuma ja hiki virtaa, niin olemus ei ole aina kauhean fresh ;) 

Nyt äkkiä nukkumaan, huomenna mulla on taas treffit ihanan ystäväni kanssa :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti