28.8.2013

Huono päivä ja pientä motivaatio-ongelmaa

Tänään se koulu sitten vihdoin alkoi. Laitoin eilen kaiken valmiiksi aamuksi, mutta en mennyt tarpeeksi ajoissa nukkumaan ja univelkaa oli entisestään. Jaksoin kuitenkin reippaasti nousta aamulla, mutta tuli pari muuttujaa aamun aikana. Me nimittäin jäätiin jumiin ulko-oven taakse ja vieläpä ulkopuolelle. Avain ei jostain syystä mennyt kokonaan lukkopesään! Hetken aikaa siinä ihmettelin ja koitin kaikin tempuin saada lukon aukeamaan mutta ei. Mulla ei tietysti ollut puhelintakaan mukana ja olin valinnut vielä ne kaikista ihanimmat koiranulkoilutusvaatteet... Lopulta kuitenkin onnistuin pääsemään sisälle ja kello oli siinä vaiheessa 7:45 ja koulu alkoi 8:00. Että jäi sitten ensimmäiset tunnit väliin! 

Pensasmustikoita!
Kouluun päästyä oli jo suurin ketutus lähtenyt, mutta auta armias kun päästiin vihdoin lounaalle. Oli valmiiksi kauhea nälkä ja eiköhän ruokalassa ollut taas älytön jono. Siinä vaiheessa kun päästiin ottamaan ruokaa, niin salaatit oli käytännössä ihan loppu! Leipävalikoimakin oli melko surkea. Lopulta lautasella oli vaan pieni nökäre vetistä jäävuorisalaattia, pikkusen tummaa pastaa ja savukinkkukastiketta. Nälkä jäi ja uloke otsassa kasvoi kasvamistaan. Koulun jälkeen saikin ajella suoraan salaatille keskustaan. Huomenna taidankin ottaa ne eväät vaikka mulla ei vielä ole kylmärasiaa. 

Uusi huivi, jossa on riittävästi pituutta ja leveyttä :)
Iltapäivästä olinkin jo niin väsynyt ja kiukkunen, että päätin ottaa pienet päikkärit ;) Päivän pelasti joten kuten uusi puhelin, valkoinen Nokia Lumia 520. Edullinen ja hyvä luuri mulle, jolla näköjään menee puhelin per vuosi. Ostin viime kesänä edellisen puhelimeni, joka oli HTC Wildfire S. Puhelin hajosi lopullisesti tänä kesänä ja oon käyttänyt väliaikasesti antiikkista Nokialaista. 

Mulla on edelleen flunssa. Nyt on menossa melkoinen "räkävaihe" eli nokka valuu ja aivastuttaa koko ajan. Tämä viikko ei ole todellakaan mennyt hyvin laihdutusprojektin kanssa. Mun motivaatio on flunssan myötä pikkusen kateissa. En todellakaan ole lyömässä hommaa läskiksi ja luovuttamassa, mutta pientä lipsumista on nyt havaittavissa. Muutenkin pientä stressiä muutamista asioista ja nyt alan vielä stressata tästä lipsumisesta, niin ei hyvää päivää! Mutta eiköhän se tästä taas, kun saa nämä opiskeluhommat taas polkastua kunnolla käyntiin. 

Tuli melkoisen negatiivissävytteistä tekstiä, mutta eiköhän näitä huonoja päiviä ole jokaisella joskus :) Huomenna onneksi on uusi päivä ja siitä tulee todennäköisesti paljon parempi! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti