20.8.2013

Väsyttää!

Hohhoi! Tämä nainen on melkoisen poikki. Ei ole ihan hetkeen ollut tämmöstä seitsemän päivän työputkea ja sen kyllä huomaa. Viikonloput töissä on yleensä melko kiireisiä ja lisäksi tämä mun työ on vuorotyötä, niin välillä unet jää melkoisen vähiksi. Alkaa tuntua kropassa, että se ei enää palaudu. Alaselkä on taas tullut toooosi kipeeksi, tänään oli jo hivenen parempi, paitsi nyt iltaa kohti taas tuntuu ettei mitenkään päin ole hyvä olla. 

Tän päivän välipala = rahkaa, persikkasosetta ja pikkusen banskua

Tänään oli kyllä harvinaisen onnistunut työpäivä, kummasti aurinkoinen aamu ja päivä saa iloisemmalle tuulelle vaikka pikkusen väsyttäiski :) Työniloa lisäs runsas silmänruoka ja mukavat asiakkaat sekä hieman väsynyt läpän heitto työkavereiden kesken. 

Tätä on mennyt paljon viime päivinä

Meikäläisen salaatissa kaikki on sekasin!

Töissä tulee juotua vettä noin pari litraa per vuoro, ruokatauolla kittaan Pepsi Maxia

Vielä alkuillasta suunnittelin salille menoa päikkäreiden jälkeen. Tuli pari muuttujaa ja päikkärit jäi välistä kun äiti tuli käymään meillä. Meillä oli täällä "kirpparitalkoot" eli hinnoteltiin ja lätkittiin hintalappuja mun vanhoihin isoksi jääneisiin vaatteisiin, jotka menee kirpparille. Tein mammalle myös "bodyruokaa" ja oikeen jälkkäriksi proteiinipannareita, jopa tykkäs niistä :D Tämä mun selkä tuli taas niin kipeeks ja iski ihan järkkyttävä väsymys, että jätin salihommat suosiolla väliin. Puhuin ja tein jo vähä mitä sattuu, niin katsoin parhaaksi jäädä kotiin ettei vaan sattus mitään ;) Mutta hommat jatkuu ja läskiprojekti etenee!

Ihana syksyinen päivä :)

Mun pitäs jo olla nukkumassa! Mutta ihmettelen vaan tänään tullutta lukujärjestystä syksyn ekalle jaksolle. Ihan kivalta näyttää, melko lyhkäsiä päiviä. Lisäksi uus jumppalukkarikin on tullut ja oon miettinyt, että jos sais kalenteriin mahdutettua edes joskus jotain jumppaa. Kohta pitääkin käydä ostaan uusia koulutarvikkeita ja kalenteri on ihan ehdoton tämmöselle kiireiselle naiselle :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti