11.8.2013

Rento sunnuntai

Olipa rento mutta pitkälle tuntuva vapaapäivä, kerrankin sai sunnuntaina ottaa rennosti :) Tosiaan pläräsin vanhoja kuvia ja niitten kans meni moooonta tuntia. Toki kattelin muitakin kuin omia läskikuvia, löysin aivan ihania kuvia mm. pikkuveljistäni kun ne oli vielä pikkusia <3 Aamulla nukuttiin aika pitkään, sai juoda aamukahvit rauhassa ja syödä puuronkin ilman että se valuu pitkin naamaa :) 

 Aamutoimien jälkeen lähdettiin käymään mun äidin luona pikasesti kahvilla. Ulkona oli sen verran jo viilentynyt, että ei ihan lyhythihaisella tarkene. Ostin keväällä Stadiumista VALKOISEN hupparin! Mulla on yleensä aina ollut lähinnä mustia vaatteita, mutta pikkuhiljaa vaatehuoneeseen alkaa tulla värikkäitä ja vaaleita vaatteita. Tästä hupparista tykkään kyllä tosi paljon, mukava päällä ja ei oo kyllä pahan näkönenkään (toisin kuin kuvan malli)! 

Kenes nenu siellä oikeessa alakulmassa on :D

Kotimatkalla alkoi melkein samantien tihkuttaa vettä ja me vähän kastuttiin!

Melko kärsivä ilme...läskiposki :D
Papparainen jaksaa vielä!
 Tänään panostin pikkusen ruoanlaittoon ja pyöräytin pitkästä aikaa lihapullia! Simppeliä ja nopeeta ruokaa sekä ennen kaikkea tähän mun projektiin sopivaa. Paistijauhelihaa, pari valkuaista, sipulia sekä mausteita ja ei muutaku palloja pyörittään! Jälkkäriksi tein minttusuklaa-puddinkia :P


Illalla sitten pakkasinkin treenikassin ja lähdin pyöräileen kohti salia. Melko hiljasta oli sunnuntai-iltana, mutta tykkäänkin treenata kun ei oo ruuhkaa. Treenasin jalat ja tein vähän vatsoja lopuksi. Taas sai lisätä pikkusen vastusta muutamissa liikkeissä, mukava huomata edistystä! 

Ennen treeniä suht freesinä....  
Ja jälkeen, pää märkänä ja posket punaisena :D

 Huomenna olis taas maanantai, uus viikko ja uudet kujeet! Mä tykkään maanantaista, en oo ikinä ymmärtänyt miksi jotku tuntuu inhoovan maanantaipäiviä niin kauheasti :D Innolla odotan taas viikkopunnituspäivää, ei millään malttas olla aamuisin käymättä puntarilla ihan ohimennen vaan ;) Nyt vielä pieni iltalenkki ja sitten nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti