18.8.2013

Superdieettipohdintaa ja vertailukuvia

Jatkoin eilen nukkumaputkea parin tunnin valveilla olon jälkeen. Tosiaan ensin neljä tuntia päikkäreitä, pari tuntia hereillä ja sitten yöunille, jotka kestivät noin kahdeksan tuntia :) Oli huomattavasti mukavampi olo, kun sai univelkoja kuitattua! Aamulla paistoi aurinko ja lähdettiinkin taas aamulenkille, joka tehtiin osittain hölkäten niin että syke nousi kunnolla. 

Adidaksen windjacket, ollu paljon käytössä ja tykkään kovasti :)
Aurinko katos pilvien taakse...

Hajuja riittää ;)

Montako silmäpussia per silmä?!

Jäi kyllä tämän viikon pudotus kaivertaan mieltä sen verran, että ens viikolla on pakko tiukentaa tätä hommaa. Pitää olla entistä tarkempi syömisten kans ja liikkua vielä enemmän. Tänään kun hölkkääminen rullas kivasti, aattelin että sitä vois lisätä entisestään. Sehän ois tehokkaampaa ja vois antaa rasvoille kyytiä pikkusen paremmin kuin normikävely. 

Pakko tunnustaa pieni juttu: pidin "vapaasyöntipäivän" eilen. Tällä hetkellä on aika monta asiaa, jotka stressaa melkein 24/7 ja sitten tää takkuava läskiprojekti, niin mitenpä sitä vanha tunnesyöppö muuten helpottas oloaan kuin syömällä? Onneks homma ei kuitenkaan lähtenyt ihan käsistä, söin "vaan" juustoaterian dipillä plus jäätelöä. No okei, aika paljon jäätelöä :D 


 Jotta en nyt ihan vaipuis synkkyyteen, niin kaivelin kuvia viime kesältä. Yllä olevat kaks kuvaa ei välttämättä ole täysin vertailukelpoisia, kun ovat otettu ihan eri etäisyydeltä, eri asennoissa, eri värisissä vaatteissa jne. Mutta kai tässä välissä jotain muutosta on tapahtunut?! Kiloissa ei ole lopen paljoakaan eroa, mutta kyllä sillä salitreenillä jotain saa aikaan!

Tässäpä lisää...(semmosta settiä taas, joita en koskaan voinut aatella laittavani nettiin!)




Että semmosta. Pakko vaan jatkaa sitkeästi eteenpäin :) Vähemmän puhetta, enemmän tekoja. Superdieettiä mietin edelleen, mutta mutta... Niin en kyllä keksi yhtään OIKEASTI hyvää syytä olla aloittamatta sitä :D Koulu alkaa viikon päästä ja jatkan edelleen töitä, tulossa varmaan aika kiireinen syksy. Mutta kaikkihan on vaan järjestelykysymyksiä. Tekee ruokia hyvissä ajoin valmiiksi, ottaa eväät mukaan, järjestää aika liikunnalle ja sitä rataa. Eikai se ole kuin omasta päästä nyt kiinni. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti