27.8.2013

Shoppailu- ja herkuttelupäivä :P

Täällä alkaa taistelu flunssaa vastaan olla voiton puolella :) Aamulla päästiin melkein tunnin lenkille, mutta me vaan käveltiin. Ei passaa heti alkaa rehkimään, kun kuitenkin pikkusen vielä nenä vuotaa ja ääni on painoksissa. Mulla muutenkin yleensä pienenkin flunssan aikana puristaa rinnasta heti jos hengästyn, kait se on ihan normaalia? Meillä oli jälleen loistava lenkkeilykeli, aurinko lämmitti mukavasti eikä pieni syystuuli haitannut menoa. Ainoa asia, mikä jäi harmittamaan aamun lenkiltä oli Lennyn toinen takajalka, jota se alkoi ontumaan kun oltiin melkein takaisin kotona. Kotiin päästyä se aristeli jalkaa entistä enemmän. Iltaa kohti onneksi näyttäs vähentyneen "kinkkaaminen", mutta täytyy nyt tarkkailla tilannetta. 

Tänään mulla oli sovittuna treffit P:n kanssa, käytiin vähän katteleen opiskelutarvikkeita ja tulihan sitä shoppailtua siinä sivussa paljon muutakin ;) 

Paita H&M, huivi Gina Tricot

Mitenhän mahtusin kokonaan tähän kuvaan...

Tämän päivän asussa oli jotakin aivan uutta mulle ja se on tuo valkoinen paita! Jossain aikaisemmassa kirjotuksessa oon varmaan maininnut, että laihtumisen myötä on ollut kiva hommata pikkusen vaaleampia vaatteita ainaisen mustan sijaan.


Sain viime viikolla hieman erilaisen kohteliaisuuden mitä yleensä. En ole siis ylipäätään tottunut kuulemaan kohteliaisuuksia ulkonäöstäni, päinvastoin (aika ennen laihtumista). Eräs vakioasiakkaamme, keski-ikäinen näyttävä nainen sanoi kassalla hymyillen mulle: "Sulla on kyllä aina niin ihanat meikit!". Siinä sitten suu auki pari sekunttia toljotin vaan ja sain sanottua että "Ai, no kiitos!" ja nauroin hölmistyneenä päälle :D Tämä ko. nainen on itse pitkä, hoikka ja aina todella huoliteltu, just sellainen miltä itsekin haluaisi näyttää parinkymmenen vuoden päästä :) 

 
Yllä olevassa kuvassa näkyy pikkusen mun uusimpia sisustusjuttuja eli makkarin uudet verhot ja uusi päiväpeite. Oon alkanut vaihtaa asunnon ilmettä vaaleammaksi. Käytiin tänään yhdessä huonekalukaupassa ja olishan siellä ollut vaikka ja mitä ihanaa! Mukaan tarttui tällä kertaa vain yksi tyyny makkariin. Kovasti haaveilen remontista, mutta asun vuokralla niin se ei ole ihan meikäläisen päätettävissä. Kotiin liittyen shoppailureissulta tarttui mukaan myös muutama astia, oon vihdoin saanut päätettyä mitä sarjaa alan keräämään. Eipä siinä mennyt kuin melkein kymmenen vuotta ;)

Niin ja niitä opiskelutarvikkeita...
Shoppailureissun kruunasi "pieni" herkutteluhetki :P Käytiin syömässä shoppailureissun loppupuolella itsemme kunnon ähkyyn, mutta jaksettiin vielä parit kaupat koluta mahat pystyssä ;) Onneksi oltiin valittu pikkusen löysemmät paidat tällä kertaa! Illalla kahvittelin vielä äidin kanssa ja pitihän sitä kahvin kanssa tarjota marjapiirakkaa ja suklaata... Huh huh, on kyllä ehkä pikkusen morkkis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti