4.8.2013

Hups, herkuttelija vauhdissa taas!

Tästähän alkaa tulla oikeen herkkublogi! Nyt kävi niin, että olin jostain saanut päähäni, että mulla ois vielä ens viikolla kolme päivää lomaa... Kävin sitten tänään alkuillasta hakemassa työvuorolistat ja hups! Mullahan alkaakin JO HUOMENNA työt! Kiva semmosella vuorokauden "varotusajalla" palata töihin, mut ihan oma moka kun katoin väärin loman loppumispäivän. Nooo, tästähän sitten seurasi melkoinen masennus :D Toisaalta on kiva, että alkaa taas arki ja oonhan mä jo kolme viikkoa lomaillu (joillakin ei ole lomaa ollenkaan!). MUTTA! Arvatenkin vanha kunnon herkkuperse sai hyvän syyn repästä oikeen kunnolla ja suunnistaa lähikaupan kautta viettämään viimeistä lomailtaa ;) Tuli haalittua koriin monenlaista herkkua kuten esim. suklaata ja jäätelöä :P Onneksi mun ei tarvinut uhrautua syömään kaikkea yksin, vaan muutama perheenjäsen auttoi urakassa. Päivä kyllä alkoi perinteisesti puurosetillä ja lounaaksikkin kerkesin valmistaa pitkästä aikaa kalakeittoa!

Namnam kunnon kotiruokaa!

Eilen illalla vaihtoehtona oli joko viihteelle lähtö tai salitreeni ja koti-ilta. Jopa näiden yhdistämistä harkitsin niin, että eka käyn tekemässä treenin ja sitten myöhemmin olisin pyöräillyt ihan vaan yhdelle kattomaan minkälaiset meiningit kaupungilla on. Salille lähtö venyi kuitenkin melko myöhään, eikä treenin ja suihkun jälkeen tehnyt mieli lähteä muualle kuin nukkumaan :) 

Onneksi salilla ei ollut enää muita :D
Nyt pitäs jostakin saada hirrrrveesti motivaatiota ja positiivista mieltä huomiselle. Uskon kyllä, että arki lähtee taas rullaan mukavasti ja onhan siinä ne hyvätkin puolensa. Eniten tässä varmaan nyt ottaa päähän se, että olin tosiaan jo kerennyt ajatella että on vielä muutama lomapäivä. Muutaman viikon kun jaksaa töissä kulkea, niin pääsee taas kuluttamaan koulun penkkiä ;) Sekin on ihan jees pitkän tauon jälkeen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti