14.8.2013

Koiran kakkaa housuissa ja muuta jännää

Tänä aamuna olin huomattavasti paremmalla tuulella kuin eilen, onneksi niitä "masennuspäiviä" ei ole kovin usein vaikka nainen oonkin ;) 

Aamupalaksi taas smoothieta!

Hyvin menee alas :D
Tein taas aamupalaksi smoothien, nykyään tulee pyöräytettyä useammin kuin ennen. Vaihtelua tämäkin. Ite tykkään että jos jotain haluan syödä ennen lenkkiä, niin smoothie on parempi kuin puuro. Aamuaerobiset tyhjällä vatsalla on edelleen vähän niin ja näin, aattelin tehdä niitä ainaki vielä fiilispohjalta. 


Koira ei halunnut tulla kainaloon! Miksihän?


Voi mikä ilme taas Lennyllä :D

My best friend <3
Käytiin vain vajaa tunteroinen lenkillä. Välillä pysähdyttiin keräilemään keppejä ja käpyjä. Oli enemmän semmonen fiilistelylenkki, välillä kiva näinkin. Niin ja se kakkahousujuttu (kakkavaroitus tässä kohtaa herkimmille)! Lenny siinä teki tarpeitaan ja huomaskin toisen koiran joka osoitti kiinnostusta meitä kohtaan. Siinä tuli sitten pikkusen säpinää ja kävi pikku "vahinko" jonka seurauksena mun housun lahkeeseen jostain syystä pääty sitä itseään :D Oli mukavaa kävellä kotia kakkaa housussa! No kerrottakoon että tämä ei ollut kyllä ensimmäinen kerta, toinen vasta ;) Mutta semmosta tämä välillä on energisen ja vauhdikkaan koiran kanssa.


Jos löytyy oikein "helmi" keppi niin toki se on napattava mukaan ;)

Taas tänne pukkaa uusia taloja!



Oon tässä alkanut miettimään, että pitäiskö kokeilla taas Superdieettiä. Jos sillä sais vähä vielä lisää potkua ja kilot alkas oikeasti tippumaan. Superdieetin ruokaohjelman pohjalta oon kyllä nytkin aika pitkälti syönyt, mutta tuntuu että se ei nyt ihan riittäis. Ei sillä että pitäs nyt heti saada nopeesti vaikka viis kiloa pois, hiljaa hyvää tulee. Mutta oon tässä painossa nyt roikkunut jo niin "kauan" että haluan jo päästä eteenpäin. Tuollahan ne Superdieetin kaikki ruoka- ja liikuntaohjeet on hyvässä tallessa, että voihan se olla et tässä vielä innostuu. Sen päivän kun näkis, että onnistun pysymään tiukalla dieetillä kuten vaikka esim. sen kuusi viikkoa minkä Superdieetti kestää :D


Eväät mukana!

Loppuun vielä biisi, joka soi mulla nykyään vähän turhankin usein päässä! Tää on yhtä aikaa hirveä mutta silti niin hauska :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti