14.8.2013

Luovuttaminen ei ole vaihtoehto!

Minä malttamaton hätähousu tein sen sitten tänä (tai no eilenhän se oli jos kelloa kattoo) aamuna. Astuin siihen hiton puntarille heti herättyäni, vaikkei ois saanut! Pässi! Nythän oli vasta tiistai ja tein sopparin itseni kanssa, että viikkopunnitus on vasta loppuviikosta. Oon vaan niin tottunut siihen, että käyn joka aamu puntaroimassa itteni. Mutta sitten siihen, että mitä se puntari näytti... PLUSSAA! Yhen saakelin kilon. Ja meitsihän oli ihan varma, että pakko sen lukeman on olla ainaki pari sataa grammaa vähempi ku viime viikonloppuna. No kilo sinne tai tänne, loppuviikostahan se vaaka voi näyttää jo parempia lukemia. Niinpä niin prkl! En vaan oo kovin aamuihminen ja tänään en senkään vertaa tuon punnituksen jälkeen ;)

Ja näin pirteissä tunnelmissa aamulenkille...

 Suunnittelin eilen illalla, että tänään olis jo aamuaerobisen aika tyhjällä vatsalla. Kyllähän me sinne lenkille lähdettiin, mutta käytiin vaan reilu vartti :D No mutta ajatus oli tärkein ja sain sentään lähdettyä, sehän on jo puolivoittoa ;) Toisena aamuna sitten paremmalla menestyksellä!

Kokosin itteni ketutuksesta ja laittauduin semmoseen kuosiin, että kehtaa lähteä kaupungille. Mentiin yhden ystäväni kanssa kaupungille salaatille :) Vaihdettiin kuulumisia ja ajatuksia monestakin asiasta, oli kyllä jälleen mukava päivä yhdessä. Heti paljon parempi mieli ja sai piristystä taas arkeen! Meitä himotti ihan hulluna ostaa jäätelöä ja mä oisin varmana langennut, jos ei ois ollu kaveria matkassa :D Käytiinkin sitten ostamassa protskupatukat ja vesipullot, pysyttiin siis lujina! 

Kyllä se hymy sieltä vielä irtoaa vaikka ottaski päähän!


Iltasella lähdin taas salille treenaileen ja testaamaan uuden ojentajakoneen. Annoin ojentajille elikkä roikkuville käsinahoilleni taas kunnon kyytiä ja lisäksi tein olkapäitä ja hauiksia. Lopuksi tein pitkästä aikaa kunnolla loppulämmittelyt. Poljin apinanraivolla crossarilla noin parikymmentä minuuttia. Syke kohos aika reippaasti ja tuntui yhtä aikaa kauhealta ja hyvältä.

Annoin läskeille kyytiä!

Kyllä sieltä vaan hikeä pukkaa ;)

Taas näitä "masukuvia" :D

Pyöräilin kaikessa rauhassa kotiin salilta ja vedin keuhkot täyteen raitista ilmaa. Alkaa olla kyllä jo melko syksyinen ilma ja pimeä tulee aina vaan aikasemmin. Tykkään kyllä syksystä, siinä on oma ihana tunnelmansa. 




Niin sitä vaan selvittiin tästäkin päivästä, vaikka tuntui että tekis mieli luovuttaa ja lopettaa koko laihdutushomma. Mutta se luovuttaminen ei saa olla vaihtoehto. Oon tänään saanut niin paljon kannustavia sanoja ja tsemppausta, että eiköhän tämä taas tästä :) Nyt unten maille ja huomenna on taas päivä uus! Tsemppiä kaikille jotka tämän näkee, ei saa luovuttaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti