11.8.2013

Viikkopudotus

Valmistauduin tämän aamuiseen viikkopunnitukseen jo eilen vaihtamalla vaakaan uuden pariston ;) Muistin heti silmät avattuani että jes, nyt pääsen kattoon minkälaista tulosta viikon tsemppaus on saanut aikaan! Tulos oli -0,9 kiloa viime viikolta, mikä oli ehkä hieman pettymys mutta kuitenkin hyvä tulos. Välillä on ollut vaikea hyväksyä se, että paino ei enää lähde samalla vauhdilla kuin alussa. Parhaimillaan mulla on lähtenyt muistaakseni jopa neljä kiloa viikossa. Vajaan parin kilon viikkopudotukset ei ollut homma eikä mikään, kun läskiä oli vielä reilusti enemmän.

Mahtava lenkkeilyilma!
Tänään menin taas koko illaksi töihin. Päivällä käytiin koiran kanssa lenkkeilemässä ja oli aivan ihana ilma! Aurinko paistoi tosi lämpimästi :) Tehtiin lenkki osittain hölkkäämällä, mukava huomata että jaksaa aina vaan pitempiä pätkiä "juosta". 

Aamupalasmoothie klo 12 päivällä :D
 Huomenna ois vielä vuorossa viikon viimeinen treeni eli jalat. Onneks on vapaapäivä! Aattelin tietysti ensin nukkua pitkään ja käydä koiran kanssa kävelyllä, toivottavasti ilma suosii huomennakin! 

Onhan sielä vielä makkaraa vyötäröllä ja rasvaa reisissä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti