3.8.2013

Laiskottelupäivä :P

Meillä meni kyllä ihan laiskotteluksi tämä päivä, mutta ei se varmaan näin lomalla haittaa! Lähdettiin koiran kanssa päivälenkille ja poikettiin äidille ihan vaan kahville, mutta sillä reissulla vierähtikin useampi tunti. Äitillä oli juuri työn alla lasagnen teko ja tokihan sitä piti jäädä kärkkymään! Hyvin uppos salaatin kanssa ja pitihän sitä santsata, lasagnee siis ;) Lisäksi uppos pari palaa juustokakkua, joka onneksi oli kevennetty versio ja niiiiiiiin hyvvää!

Ja ei muutaku maha pystyssä kotia kohti!



Tämmösiä hieman löysempiä päiviä ruokailun suhteen pyrin pitämään kerran viikossa ja silloinkin koitan pysyä kohtuudessa. Nykyään kyllä tuleekin niin jäätävä morkkis ja huono olo liiallisesta herkuttelusta, että kohtuudessa pysyminen on suhteellisen helppoa. Mulle on jäänyt go fat go-haasteesta ja supedieetistä tietynlainen runko päivittäisten ruokailujen suhteen, mutta toki niin tiukalla ruokavaliolla en ole. Aamu kuitenkin alkaa joka ikinen päivä puurolla ja raejuustolla (plus leseet). Puuroon heitän marjoja tai pilkon banaania. Lisäksi juon sokeritonta mehukeittoa puuron kanssa. 

Ilman tätä ei lähde päivä käyntiin!



Vielä olis tälle viikolle yksi salitreeni eli ojentajat, olkapäät ja hauis. Tänäänkin vielä ehtis tai sitten jätän huomiselle. Ulkona ois kyllä tosi ihana ilma ja lenkkeilykään ei ois yhtään huono vaihtoehto. 

Uudet pöksyt!




Löysin Tampereen reissulta uudet urheilupöksyt, jotka on kyllä ollut jo tosi kovalla käytöllä ja oon tykänny tosi paljon. Taidanpa ostaa toiset samantyyliset heti kun tulee mieluisat ja sopivan hintaiset vastaan :) Oon edelleen pikkusen sillä linjalla uusien vaatteiden ostamisen suhteen, että mitään kovin kalliita en osta koska ne jää kohta isoiksi. Ei oo montaa päivää, kun olin lähdössä kaupungille ja siinä pukiessa huomasin, että yks paita on taas jäänyt liian isoksi. Tein pientä inventaariota vaatehuoneessa pari viikkoa sitten ja kaksi jätesäkillistä ois isoksi jääneitä vaatteita odottamassa kirpparille menoa :) 

Ihana kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti