2.8.2013

Herkkuja herkkuja!

Meikäläinen on aina ollut ihan mahottomasti makeiden herkkujen perään! Nämä mun nykyiset ja jo poistuneet läskit on varmasti hankittu karkeilla, suklaalla, kekseillä, kakuilla jne. makeilla herkuilla. Suolaiset herkut kuten sipsit, popcornit jne. ei ole koskaan ollut suosikkilistalla, mutta toki jos niitä tarjolla on ollut, on ne kyllä tiensä munkin suuhun löytäneet ;) 

Tässä läskejä tiristellessä yksi suurin haaste on ollut ja on edelleen juurikin nämä kirotut makeat herkut. Pystyn kyllä olemaan ilman karkkia jne. pitkänkin ajan, mutta jossain vaiheessa se makeanhimo tulee ja on valmis tekemään melkein mitä vaan irtokarkkien eteen :D 



Talvella tein ensimmäistä kertaa lähempää tuttavuutta Fast Puddingin kanssa. Silloin makuvaihtoehtoja ei ollut nykyiseen verrattuna niin paljon, valitsin toffeen makuisen version. Ihan tyytyväinen tuotteesen olen ja kyllähän sillä makeanhimoon sain helpotusta. Alkuhuuman jälkeen puddingia ei tullut tehtyä kovinkaan usein ja loput pussista tulikin käytettyä rahkan seassa antamassa makua. Reilu kuukausi sitten päätin ostaa kuitenkin uuden pussin ja tällä kertaa valitsin valkosuklaan :P Olin kahden vaiheilla, valitsenko valkosuklaan vai minttusuklaan. Kaapistani löytyy nyt kuitenkin molemmat maut, koska veljeni avovaimo osti minttusuklaan, mutta ei tykännyt ko. tuotteesta. 

Lisäksi herkkuhimoa helpottamaan kokeilin itsetehtyjä proteiinipatuikoita. Kaupasta saatava proteiinipatukat ovatkin pitkään ollut helpottamassa makeahimoa, mutta nekin alkaa kyllästyttää ja hintakin on melko korkea. Ensimmäisen kokeilun tein Bigfellan reseptillä, joka löytyy mm. täältä:  http://www.pakkotoisto.com/ravinto/17285-bigfellan-kotitekoiset-proteiinipatukat/

Patukat ovat ihan hyviä ja tuota reseptiä pystyy kyllä hyvin muokkamaan. Lisäksi netistä tuntui löytyvän paljon muitakin testaamisen arvoisia reseptejä. 

Mun kesäloma alkaa lähestyä loppua, ensi viikolla ois paluu töihin ja vajaan kuukauden päästä koulun penkille! Loman aikana en ole paljon reissannut vaikka kovasti oli suunnitteilla kaikenlaista. Kävin kuitenkin veljeni luona Tampereella, jossa perinteisesti kävimme treenaamassa GoGo Parkissa :) Lisäksi kävin taas lenkkeilemässä. On tosi mukavaa vaihtelua käydä välillä treenaamassa ja lenkkeilemässä muualla. 

Aamulenkkilook ;) Lasit jäi kyllä laittamatta :D

Ollaan tosi paljon ulkoiltu ja lenkkeilty tuon minun rakkaan koirani kanssa. Tämä viimeinen lomaviikko onkin pyhitetty Lennyn hemmotteluun. Huomenna mennään heitteleen uutta frisbeetä ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti