24.8.2013

Viikkopudotus

Tämän viikon pudotus oli mukavat -0,9 kg! Hyvä tulos siinä mielessä, että en ole hikoillut salilla tällä viikolla kertaakaan ja lenkkeilytkin jäi enemmän alkuviikolle. Syömiset on mennyt muutamaa pientä lipsumista lukuunottamatta hyvin. En edes tiedä voisiko puhua lipsumisesta, koska pidän yleensä  yhden "herkkupäivän" viikossa ellen toisin ole itseni kanssa sopinut :) Flunssa yrittää sitkeästi tulla tälle naiselle, aamulla oli taas niin ärsyttävä olo etten ois halunnut nousta ollenkaan!

Huivi tiukasti kaulan ympärillä ja mites taas nuo silmäpussit?!

Kävin kaupungilla viemässä taas pari pussia roinaa kirpparille ja järkkäilin pöytää, kun sehän tuppaa menemään ihan sekaisin kun ihmiset penkoo vaatteita. Kotimatkalla poikkesin äidin luona hakemassa pari juttua, ulkona oli kyllä taas tosi kaunis syksyinen ilma!


 Kotiin tullessa toistuu aina sama juttu...


Avaan ulko-oven ja astun tuulikaappiin...

Hui! Vahtikoirahan se siinä! Mukava kun joku aina odottaa kotona ;)

Kotiin päästyäni keittelin kahvit ja etsiskelin netistä lipastoa eteiseen. Oli tarkotus ottaa ihan iisisti, mutta jaloissa pyörivät villakoirat ei antanu hetken rauhaa. Lisäksi yks verhoprojekti ootteli edelleen edistymistään. Sitten mulle tuli "siivouskohtaus" ja pistin tuulemaan! Tein normisiivous hommat eli matot lensi ulos, imuri, luutut, moppi ja muut siivousvehkeet sai kyytiä! Välillä piti kyllä huilata, kun huomas että eipä tässä ollakkaan ihan terveitä. Verhotkin sain vihdoin asennettua ilman suurempia ongelmia, ei tarvinut edes soittaa äitille "hätäpuhelua" ;) 

Home sweet home!

Siivoushommien jälkeen järjestin pienen "ruokatehtaan" eli valmistelin ens viikolle valmiiksi kaikenlaista. Päätin kokeilla vihdoin proteiinipannaria uunissa. Oon kokeillut monenlaisia versioita pannulla paistaen, mutta onnistuneita pannareita ei montaa kertaa ole tämän emännän keittiöstä valmistunut! 

Prodepannarin pääraaka-aineet

Siivouksen jälkeen oli ihana syödä kaikessa rauhassa päivällistä ja lisäksi tietysti jälkkäriä!


Kanaa ja kasviksia

Pannaria ja marjoja :P

Olin pikkusen epäileväinen tuon pannarin onnistumisen kanssa, mutta se onnistui ja oli todella jees! Huomattavasti parempaa kuin ne aikaisemmin pannulla pyörineet epämääräiset kokkelit joita oon tehnyt (en vaan osaa). Jatkossa teen kyllä tätä uunissa valmistettavaa versiota! Tämä pannari oli tosi täyttävää eli yksi pala riittää ;) Marjasekoituksen kanssa uppos oikeenkin hyvin, lisäksihän tuohon olis voinut laittaa pikkusen esim. makeutettua rahkaa. Nyt myöhemmin illalla söin vielä saunan jälkeen toisen palan maapähkinävoin ja banaanin kanssa. 

Resepti on pakkotoisto.comista ja näitähän löytyy muinakin versioina netistä:

2 prk rahkaa (500g)
6 munaa
4 valkuaista
2 dl proteiinijauhetta (itse käytin suklaanmakuista)
3 dl vehnäjauhoja
1 dl makeutusjauhetta (laitoin vaan puoli desiä)
noin 2,5 dl maitoa

200 astetta ja noin 15 minuuttia riippuen uunista. 

Huomenna on taas sunnuntai, mihin nämä viikot taas katoaa? Vielä ois pari työvuoroa ennen koulun alkua, koulu alkaa vasta keskiviikkona. Näyttäs siltä, että mulla ei paljon vapaapäiviä tule olemaan nyt kun koulu alkaa. Viikot oon koulussa ja viikonloput töissä, mutta onneksi koulupäivät on suht lyhyitä. Melko hyvin jaksoin viime vuonna saman "rumban" ja luulen että nyt kun mulla on taas pikkusen parempi kunto niin tämäkin vuosi menee mukavasti :)



2 kommenttia:

  1. Hei! Sulla on kiva blogi ja oot saanu jo paljon muutosta, tsemppii! Ps. Koiras on ihana :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos, olit ensimmäinen joka kommentoi jotakin :) Onhan tuota muutosta tullut paljon, ei aina itekkään meinaa tajuta että sama ihminen kattoo peilistä! Lenny on kyllä ihana koira ja oikeen mainio kämppis ;)

    VastaaPoista