9.5.2014

Arkistojen kätköistä....

Multa ei pahemmin löydy vanhoja kuvia, joista näkisi kuinka iso oon ollut nuorempana. Rippijuhlista on muutamia kuvia, joista yhden oonkin tainnut täällä blogissani julkaissut. Yhtenä päivänä siivoilin laatikoita ja löysin koevedoksia ylioppilaskuvistani...


Aluksi tätä kuvaa katsoessa musta tuntu, etten mä tosta kyllä oo paljoa pienentynyt...


Ei ehkä paras mahdollinen kuvakulma nykyisestä kunnosta, mutta eron varmaankin huomaa. Näiden kuvien välillä on melkein kymmenen vuotta ja noin kaksikymmentä kiloa. Salilla oon käynyt suhteellisen säännöllisesti sen kymmenen vuotta. Noin kuukausi sitten tehdyn InBody- mittauksen perusteella kropassa on aika paljon lihasta. Oonkin tuon mittauksen jälkeen päättänyt jättää kilojen seuraamisen vähän vähemmälle ja katsella kehitystä enemmän peilistä.

Ainahan voi jossitella ja oonkin tässä miettinyt, että JOS olisin näiden vuosien aikana valinnut syömiseni pikkkusen paremmin, vois nykyinen peilikuva näyttää paremmalta. Jokatapauksessa mielummin nykyinen kroppa kuin kymmenen vuotta sitten. 



Tällä hetkellä mulla on edelleen jonkinlainen "ylläpitovaihe" tässä kilojen karistelussa. Päätin jokunen aika sitten, että en ota tästä stressiä ennen kesää. Teen kouluhommat loppuun tältä keväältä ja kesällä keskityn enemmän treenamiseen. Kevät on ollut kaikkinensa todella raskas ja välillä oon meinannut lyödä hanskat tiskiin koulun suhteen lopullisesti. Mutta eiköhän se elämä tästä taas helpotu kun aika kuluu. Suru on yksi tekijä, joka on vienyt voimia ja siihenkin auttaa vain aika. Mutta tämmöstä tämä elämä on, siihen kuuluu ylä- ja alamäet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti