30.5.2014

Jälleen pienen itsetutkiskelun paikka

Viimeiset pari viikkoa on ollut melkein kuin lomaa. Töitä on ollut vain muutamia vuoroja ja kouluhommia oon tehnyt niin vähän että ei voi ees laskea :) Pahimmat stressitekijät alkaa olla selätetty ja sen myötä myös uniongelmat on tältä erää voitettu. Selkäkin alkaa olla kunnossa ja rannekipukin kesti vain yhden päivän. Tämä nainen alkaa siis olla taas iskussa :) 

Iloisena iltalenkille!
Pieni relaaminen ja hengähdystauko kaikesta "pakollisesta" kuten treenamisesta, laihduttamisesta, kouluhommista deadlineineen jne. on tehnyt kyllä ihan hemmetin hyvää! Syksystä asti elämä on ollut jatkuvaa selviämistä päivästä toiseen ja keväällä alkoi näyttää siltä, että sitä helkkarin valoa ei siellä tunnellin päässä ole! Mulla on vielä ikävä taipumus stressatessa vaipua liian syvälle synkkyyteen... Mutta nyt mulla on ollut aikaa levätä ja miettiä kunnolla kaikkea, mitä en ole ehtinyt aikaisemmin kunnolla miettiä. 

Yksi suurimmista ja samalla pienimmistä murheistani on ollut tämä oma kroppa. Huomasin tässä keväällä, että stressaan aivan liikaa tästäkin. Oon nyt yrittänyt alkaa suhtautua terveemmin omaan kroppaani. Elämä on huomattavasti helpompaa, kun ei tee liian suurta numeroa ja stressiä siitä, että ne selluliitit, mahamakkarat, roikkuvat allit, paksut reidet ja iso peräsin on tässä ja nyt. Niille voi kuitenkin tehdä jotain, mutta jos nyt tuntuu siltä että aika ja voimavarat ei riitä, niin pitää odottaa parempaa hetkeä. Kirjoitinkin aikaisemmin siitä, että itselle pitäisi olla armollisempi ja tämä ajatus on vaan vahvistunut.

Irtokarkkeja <3 Näitäkin oon vetänyt ilman huonoa omaa tuntoa :D

Viime viikonloppuna tein pienen reissun siskoni luo Ouluun. Lauantaina päivällä hyppäsin junaan ja matkassa ei vierähtänyt kuin reilu tunti. Kävimme päivällä Torinrannassa syömässä Suola-aitassa sekä jälkkäriksi piti pienen sulattelun jälkeen hakea jätskipallot. 






Massut tuli oikein täyteen herkkuhetkien jälkeen ja lähdettiinkin hetkeksi siskoni luo levähtämään ja vaihtamaan kuulumisia. Illalla maisteltiinkin viiniä ja päätettiin vähän tällätä ja lähteä katsomaan kaupungin menoja...






Hauskaa meillä oli ja seuraavana päivänä meinas vähäsen väsyttää :) Mutta tällä reissulla tunsin taas eläväni ja mulla oli pitkästä aikaa oikeesti hauskaa! 

2 kommenttia:

  1. välillä pitää herkutella ja vetää just vaikka irtokarkkea hyvällä omalla tunnolla! :D

    Blogissani on muuten käynnissä kesäinen kosmetiikka-arvonta, jos haluat käydä kurkkaamassa :)

    www.once-real.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on :) Makeannälkää voi helpottaa hedelmillä ja marjoilla, mutta kunnon irtokarkkeja ei voita mikään ja niitä täytyy joskus saada!

    VastaaPoista