23.5.2014

Pääsinpäs sanomaan...

Juuri kun viime postauksessa kerroin, kuinka kerta toisensa jälkeen meinaa tulla kaikenlaista kuraa niskaan... Noh alaselänkivut on ollut kohta viikon poissa (joten eiköhän ne sieltä kohta tule takasin heh heh) ja muutenkin olo on ollut parempi. Eilen herätessä huomasin vasemman ranteen olevan kipeä. Se ei ollut turvonnut eikä siinä ollut näkyviä vammoja, ajattelin että oon vaan yöllä röhnöttänyt sen päällä ja kipu menee ohi. Vaan eipä mennyt ja jouduin hakemaan sairaslomaa. 


Tänään vasta pääsin lääkärille ja yllättäen ranne ei ollut läheskään niin kipeä kuin eilen. Nopeasti meni ohi, mutta voi tulla kuulemma piankin uudestaan kipeäksi. Viikonlopun käsi saa levätä, kun mulla on viikonloppuvapaa. Tämä viikko on muutenkin ollut tosi rento, koulusta on lähiopetus loppunut ja työtkin jäi nyt vaan yhteen vuoroon. Sattui melkoisen makiat kelit tälle viikolle! Tänään oon ottanut vähä arskaa, mutta eipä se meikäläisen valkoiseen hipiään meinaa tarttua. 



Vissiin eka pullistelukuva?! On haba vähä kadoksissa kun ei oo tullu reenailtua!



Tosiaan tiedossa olis vapaaviikonloppu, mikä on melko harvinaista herkkua töissä käyvälle opiskelijalle. Huomenna lähden yhdeksi yöksi siskoni luo Ouluun ja saas nähdä mitä jännää keksitään ;) Ihan päästä viettämään tyttöjen iltaa siskon kanssa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti