13.3.2014

Ihan jees....

Eli ihan kivasti menee. Meinaa vaan olla vähä kiirettä, mutta onneks oon pysyny lujana. Mitä pidemmälle kevät menee, sitä motivoituneempi oon. Valo, aurinko ja sulaneet lumet tuo niin kevätfiiliksen, että tuntuu siltä kuin kesä ois ihan kohta. Tosin nythän on luvattu takatalvea, et saas nähä! 

Tiistaina alkoi taas koulu ja kevään viimeinen periodi. Koulussa en tosin oo tällä viikolla käynyt kuin yhesti eli tiistaina. Keskiviikkona eli eilen oli liikuntapäivä ja tänään kun meen töihin, niin päätin jättää tunnit välistä...tosi fiksua. No huomenna sitten ja ens viikolla skarppaan vähä opintojen kans! 


Salitreenit kulkee taas huomattavasti paremmin, tein alkuviikosta oikein huipun treenin yläkropalle ja taas sai käsiläskit kyytiä! Nyt loppuviikosta käyn vielä tekeen alakropan ja treenimäärä taitaa jäädä taas kahteen kertaan, mut se on parempi kuin ei ollenkaan. Oon taas haaveillu jumppaan menosta, ois kiva saada vaihtelua aerobiseen niistä. 


Mis mun haba?
 Taas pitäs alkaa touhuaan ja leikkiin koiravauvan kans ja sitten taas sinne töihin... Onneks huomenna on vaan pari tuntia koulua ja sit pikkusen vapaata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti