27.3.2014

Superdieetin eka viikon pudotus

Superdieettini on mennyt ihmeenkin hyvin, toinen viikko alkaa olla kohta pulkassa. Ensimmäisen viikon pudotus oli 1,7kg! Tällä viikolla paino ei ole lähtenyt yhtä hyvin, vaan vaaka on näyttänyt pikkusen plussaa. En anna sen kuitenkaan häiritä, koska peilikuva miellyttää kokoajan vaan enemmän. Turvotus on selkeesti poissa ja olo kevenee. 

Ensi viikon maanantaina meen aamusta InBody-mittaukseen. En oo koskaan aikasemmin käynyt, mutta monesti on ollut mielessä. Kauhistuttaa nähdä oma rasvaprosentti, mutta toisaalta se antaa ehkä vähä potkua tähän rasvojen karisteluun. VIP-jäsenyyteeni kuuluu siis viiden kerran kortti kehonkoostumusmittaukseen ja ajattelinkin seuraavan mittausajan ottaa parin kuukauden päästä. 

Parsaa vaan naamaan!

Herkkuja tekee edelleen välillä mieli, mutta pahimmat himot on kyllä laantunut. Monta monituista kertaa oon ollu niin sanotusti jännän äärellä, eli oon vierestä kattonut kun toiset herkuttelee. Mutta se fiilis kun on selvinnyt niistä tilanteista voittajana, on kyllä oikeenkin jees! Superdieetissä on tankkauspäiviä yksi, mutta meikäläinen nuori kapinallinen ajatteli vetästä kaksi. Muutenkaan en mee täysin pilkun tarkkaan tässä hommassa, syön esimerkiksi kaikenvärisiä kasviksia kun pitäis syödä vaan vihreitä plus banaaneja saattaa mennä muutakin kuin treenin yhteydessä. Ensimmäinen tankkauspäivä olis ens viikolla ja toinen sitten siitä parin viikon päästä dieettiviikko vitosella. Nämä päivät ovat mun ja ystäväni synttärijuhlapäiviä. Ollaan molemmat nyt tällä dieetillä ja tavallaan yhdessä käydään tätä taistelua näitä läskejä vastaan.

Munkkikahvit sai eurolla per nenä, annoin oman munkkini mutsille!

Oon pidempään miettinyt mitä tekisin hiuksilleni. Pitkästä letistä en luovu, joten eipä auttanut muuta kuin vaihtaa väriä. Tarkoitus oli vaihtaa väriä vain pari sävyä, lähinnä luonnollisemman vaaleeksi. Lopputulos on kuitenkin tämä suklaanruskea, saa nähä mihin tämä tästä vielä pesujen jälkeen muuttuu. Näissä isommissa värimuutoksissa pitäs aina kääntyä ammattilaisen puoleen, mutta...

Oon ihan tyytyväinen, vaihtelu tosiaan virkistää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti