6.3.2014

Juoksuaika

Kokeilin eilen pitkästä aikaa hölkkäämistä lenkillä. Olin satavarma, että jalka ei nouse senkään vertaa kuin mitä viime keväänä kun ekoja kertoja päätin vähä juoksennella. Yllätyin kuinka hyvin jaksoin! Hölkkäsin pieniä pätkiä aina niin kauan kuin jaksoin ja syke nousi tosi korkealle. Aattelin kuitenkin alotella rauhallisesti enkä revitelly koko lenkkiä vaan kävelin loppuajasta. Viime kesänä tosiaan ensimmäistä kertaa oikeastaan koskaan kokeilin lenkillä muutakin kuin kävellä reippaasti. Aluksihan se oli sitä että jaksoi vain pieniä matkoja, mutta yllättävän nopeasti se kunto kasvaa ja jaksaa aina vain pidempiä matkoja.

Mukavasti palo kaloreita!


Olin niin innoissani siitä, että kuntoni ei ollutkaan niin huono mitä luulin plus mulla on uus aivan ihana Niken juoksutakki, et lähdin taas lenkille aamupäivästä. Mun on tällä hetkellä melkeenpä mahdoton päästä aamulenkeille, koska pennun kans on tietyt rutiinit ja niitä ei voi jättää väliin. Mutta eiköhän sitä vielä jossain vaiheessa taas pääse. Pentua ei voi lenkittää kunnolla vielä ihan hetkeen.

Nämä lomapäivät on menny tosi nopeasti, huomenna taas töihin. Oikeestaan on jo kiva mennä töihin. Eilen käytiin äiskän kans kaupungilla ja poikettiin syömään mun työpaikalle. Ois kieltämättä tehny mieli jotain muutakin kuin salaattia... No saatto sinne lautaselle eksyä kebabia! Mut äiti vetiki rasvasilla pottuilla ja riisillä ;)

Ruokakuvat varmaan pitäs ottaa ENNEN syöntiä :D Mut hyvää oli ja hyvin uppos!

Käytiin iltasella ajelemassa ja Ria pääs taas totutteleen auton kyytiin!

Sit yritettiin päikkäreitä...

...joista ei tullut lopulta mitään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti