20.3.2014

Superdieetti ja VIP-jäsenyys



Totaalisen kyllästyneenä tähän jumittavaan painoon, päätin alottaa superdieetin viime maanantaina. Oon pidemmän aikaa koittanut mennä "suunnilleen" superdieetin ohjeiden mukaan, kun kokonaan dieetillä olo on tuntunut ahdistavalta ajatukselta. Oon kai niin mukavuudenhalunen, että siksikin ajatus dieetistä tuntui melkein viimeiseltä vaihtoehdolta. Mutta niin se mieli voi naisella muuttua nopeasti ja kun mitta tuli kertakaikkiaan täyteen, että on valmis syömään vaikka p**skaa jotta paino tulee alaspäin, niin päätin kuitenkin kaivella superdieettiohjeet koneelta ja alkaa hommiin! 



Ensimmäiset pari päivää tuntui melko haastavilta, mutta ei niin pahalta mitä alkuun pelkäsin. Pientä nälkää oli välillä havaittavissa ja mielitekoja tuli aluksi kun on viime aikoina jonkun verran päässyt taas herkkujen makuun. Pitsaa, jäätelöä, hampparia, ranskalaisia ja muuta on tullut vastaan, mut oon pitäny pääni ja sitä on kohta kestänyt viikko! Ensimmäisen dieettipäivän iltana töihin mennessä siellä odotti tämmöstä...

Reilu kuus tuntia nämä namuset kummitteli töissä mun nenän eessä...

Sen lisäksi, että painon jumittaminen kyllästytti, superdieetin alottamista motivoi Jutta ja puolen vuoden superdieetit- sarjan viime keskiviikon jakso. Laihduttajana ollut Jarna oli ihan mieletön, kuten muutkin sarjassa laihduttaneet. Jarnan lähtöpaino ja tavotteet olivat kaikista sarjassa olleista laihduttajista lähimpänä omia, joten siksi tämä jakso oli mulle motivoivin. Jakson jälkeen tuli semmonen olo että no per*kele, jos tuokin muija pystyy olemaan dieetillä "ääriolosuhteissa", niin enkai minäkään voi niin raukka olla etten pystys!?

Kuva lainattu Liv-tv:n sivuilta
Tänään vihdoin sain raahattua itseni jumppaan ja valitsin tietysti lempparini bodycombatin. Hiki virtasi ja välillä tuntui, että taju lähtee. Sekoilin melko tehokkaasti askeleissa ja huidoin välillä mihin sattuu, mutta pääasia kai et pysy liikkeessä! Kaloreita ainakin paloi erittäin kiitettävästi... 

Tunnin jälkeen vaihdoin kuntokeskuksen sopimukseni VIP-jäsenyyteen. Olen ollut kanta-asiakkaana reilu pari vuotta Fysiomotionilla ja nykyään siellä voi liittyä myös VIP-asiakkaaksi joten päätin hyödyntää tämän. Hintaero on kuitenkin niin pieni ja edut huomattavasti paremmat. Ja mikä voisikaan olla fiksumpaa kuin omaan hyvinvointiin ja terveyteen panostaminen! Eduista ehdottomasti kiinnostavin oli siihen kuuluvat Inbody-mittaukset. Ensimmäisen ajan ajattelin varata mahdollisimman pian ja pääsen vihdoin näkemään minkälainen koostumus tässä naisessa on. Erityisen paljon mua kiinnostaa rasvaprosentti...auts. Mutta hyvä nähdä kuitenkin, missä suhteessa on rasvaa ja lihasta sekä kuinka paljon sitä rasvaa pitää saada pois. 



Nyt on siis neljä päivää superdieettiä takana ja eka  dieettiviikko kohta ohi. Mieli on helekkarin hyvä ja olo jo huomattavasti kevyempi. Tämä VIP-jäsenyys toi myös mielettömästi tsemppiä, koska tästä tulee olemaan hyötyä mun projektissa. Tästä on siis hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti