3.3.2014

Paino laskee!

Kävin tänään aamulla puntarilla ja jes jes, paino todellakin on lähteny laskuun! Pari kiloa muutamassa päivässä, että nesteitä taitaa olla suurin osa. Mutta vaa'an lukema vaikuttaa ainakin mulla motivaatioon tosi paljon. Ihan muutaman sadan grammankin pudotus antaa lisämotivaatiota jatkaa, pienestä se on kiinni. Mutta jokainen pudotettu sata grammaa vie tätä hommaa eteenpäin! 


Tänään oli ensimmäinen "lomapäivä". Koulusta on siis hiihtoloma ja töitä olis tiedossa vasta loppuviikosta. Nukuttiin tosi pitkään, vaikkakin herättiin pisuhommiin melko varhain mut jatkettiin sitten unia. Ria on ollu taas niin onnellinen, kun mamma on koko päivän kotona. Ollaan leikitty uusilla leluilla ja oltu ulkona. Ulkona tosin on tänään ollut melko surkea sää, päivällä satoi ensin lunta ja sen jälkeen räntää. 




Yritin tehdä rästiin jääneitä kouluhommia, mutta jostain syystä kiinnostus oli täys nolla. Yleensäkin maanantaisin olo on melkoisen väsynyt, kun koittaa palautua työviikonlopusta. Lisäksi kouluhommat kärsi ehkä osittain erään pienen riiviön takia...joka halus päästä myös posettaa mamman kans!

Bad hair day eli tukka tötterölle!

Kynnetkin lakattu loman kunniaksi



Melko ykstoikkonen päivä, mutta kiva välillä näinkin. Huomenna vois jo kehitellä jotain äksöniä ja esimerkiksi raahata ittensä sinne salille! Tänään taitaa olla ohjelmassa iltalenkki, saas nähdä onko tiet kuinka täynnä loskaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti