2.3.2014

Duunia duunia

Tämäkin viikonloppu on taas mennyt töitä tehdessä. Oikeasti mulla olis ollut vaan yksi vuoro, mutta sain pari lisää ja eikai sitä töistä voi kieltäytyä. Ens viikon jälkeen teen vielä vähän enemmän töitä, noin 3-4 vuoroa viikossa. Siihen lisäksi koulua neljänä päivänä viikossa plus kaikki muut hommat. Täytynee taas palauttaa mieliin ajankäytön hallinta. 



Loppuviikko on menny treenien suhteen..noh huonosti! Tuli pikkusen takapakkia flunssan kanssa ja päätin että en nyt stressaa liikunnan suhteen. Syömiset on menny suhteellisen ok, paitsi eilen pidin "vapaasyöntipäivän" eli suuhun tais mennä muutakin kuin "fitnessruokaa". Mut ruotuun palasin jo tänään aamupuuron merkeissä ja hyvä niin. Ens viikolla mulla on kokonaiset neljä vapaata ja aattelin sitten panostaa treenamiseen enemmän. Syömiset on kuitenkin mennyt sen verran hyvin, että paino on lähteny laskemaan ilman liikuntaakin.


Tällä hetkellä joudun antamaan todella paljon aikaa tälle uudelle tulokkaalle. Itselläni ei ole ihmislapsia, mutta voin hieman samaistua pienten lasten äiteihin tämän koiravauvan kanssa. Kaiholla muistelen aikaa jolloin sai syödä aamupuurot ja juoda kahvin aivan kaikessa rauhassa ilman mitään keskeytyksiä. Mutta aika menee nopeasti ja kohta ei ole enää pentua vaan aikuinen fiksu (?) koira :)

Rimpula!

Iloisin mielin töihin lähdössä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti