14.8.2015

Fitnesstukku löytöjä

Oli tarkoitus tässä kuussa ottaa vähän sellainen linja, että mihinkään ylimääräiseen ei nyt rahaa laiteta. Eli mitään sellaista, joka ei ole aivan välttämätöntä niin sitä ei sitten osteta, piste. Jotenkin muistelen päättäneeni vastaavanlaisista linjauksista aikaisemminkin...

Well hello!

Reilu viikko sitten nokkani eteen ilmestyi niin hyvä tarjous, että oli ihan pakko edes pikkusen vilkasta... Fitnesstukun oman malliston vaatteet -25% ja ilman toimituskuluja! Työkaverini jo riemusta kiljuen teki omaa tilaustaan, joten pakkohan se oli meikäläisenkin kotiin päästessä istahtaa koneen ääreen selailemaan valikoimaa. 

Treenivaatteita(kaan) ei varmaan koskaan voi olla liikaa. Itse en kuulu niihin himotreenaajiin, joilla hikipyykkiä tulee ihan hulluna mutta kyllähän niitä treenivaatteita saa melko usein pestä. Eli ei yhtään haittaa, vaikka treenivaatteita on enemmänkin ;) Paitoja mulla on melko vino pino, mutta silti tuntuu että vedän niskaani aina tietyt paidat. Taitaa muussakin pukeutumisessa olla sama homma. Huh onneksi ei tarvi enää käydä koulussa niin välttyy joka aamuiselta "mullaeioomitäänvaatteita" hermoromahduksilta :D 

Housujen hankinta on tuottanut mulle melkeen aina pään vaivaa. Oon tämmönen persjalka eli mulla ei ole mitenkään erityisen pitkät jalat mutta sitäkin paksummat reidet ja hanurikin on se kuuluisa teeveen kokoinen (en osaa sanoa montako tuumaa).

 
Onko tämä nyt semmonen belfie?
 
Löysin Fitnesstukun sivuilta vaikka mitä kivaa todella edullisesti, mutta päätin olla kuitenkin tilaamatta. Seuraavana päivänä palasin sivuille ja tilasin nämä mukavat mm. nämä mukavat treenipöksyt. Lisäksi bongasin parilla eurolla Fitnesstukun vanhempaa mallistoa olevan t-paidan ja ostoskoriin eksyi vielä avainnauha ja juomapullo. Hintaa tälle koko pompsille tuli noin 30 euroa eli ei ollenkaan paha kun niitä toimituskulujakaan ei ollut! Pelkkiä housuja ei saa tuohon hintaan, mutta nyt oli niin kovat alet että ei voinut olla tilaamatta ;) 

Housuja tosiaan on muutenkin hankalaa löytää ja treenihousujen hinnat on mielestäni aika älyttömiä välillä. Tosin en kiellä sitä etteikö laatu saisi maksaa, eipä se ole köyhällä vara halpaan että mielellään maksankin toisinaan enemmän jos tiedän että kyseessä on laadukas ja kestävä tuote. Viime aikoina on tullut melko usein vastaan tuotearvosteluja hintavista housuista, joista saumat ratkeilee ennen aikojaan hoikemmillakin tytöillä. 

Paita näköjään jo purkautuu, onneks on uudet housut!

Nämä housut sujahtivat onneksi ongelmitta jalkaan ja tuntuivat hyviltä jalassa. Tosi napakan oloista kangasta ja vyötärökin on sopivan korkuinen, ei tarvi pelätä että hanuri vilkkuu kesken tositoimien. Mikään ei oo kyllä ärsyttävämpää kuin kiskoa housuja kokoajan ylös kesken treenien! Mutta ilmankaan ei ole kovin soveliasta treenailla. Salille en ole vielä päässyt, mutta housut tuntuivat niin mukavilta että pari kertaa olen kuitenkin näitä jo käyttänyt vapaa-ajalla esim. eilisellä terveyskeskusreissulla. Normaalihintakaan näissä ei ole kyllä paha, 34,90 € eli voisin kyllä tilata toisetkin eri värisenä versiona. 

T-paita on ihan perus naisten mallin paita, en tämän tyylisiä pahemmin käytä mutta kun parilla eurolla lähti niin ei isoa tappiota olis tullut mikäli ei olis miellyttänyt. Avainnauha josta ei tähän hätään ole kuvaa, on myös jämäkän oloinen eli kestää varmasti tämmösen menevämmänkin naisen menossa mukana. Vesipulloa en vielä ole päässyt testaamaan mutta hyvältä vaikutti sekin. Koko tilaukseen oon tyytyväinen, suht nopea toimitusaika ja paketin sisältö oli sitä mitä pitikin, 5/5!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti