6.7.2015

Kylmää kyytiä

Morijens! Täällä meinaa pukata kesäflunssaa. Kurkku ollut eilisestä asti  kipeä ja meinaa olla kuumeinenkin olo. Eilen jätin salitreenit suosiolla väliin, koska olo oli melko kehno. Heti kyllä omatunto kolkuttelee, vaikka pitää muistaa järki näissäkin hommissa. En kyllä tiiä missä välissä oon ehtinyt itteni palelluttaa, syytän tätä kylmää kesää :) 


Täällä pohjoisemmassa Suomessa ei paljon oo kunnon kesäkeleistä päässyt nauttimaan, kolmen viikon kesäloman aikana oli muistaakseni yks nätti aurinkoinen päivä ilman vesisadetta. Muuten sitten taiskin joka ikinen päivä sataa. Mutta loma on aina loma :) Mitä nyt tuossa oon sääennusteita katsellut, niin ei helteitä taida tulla ja heinäkuuta jo eletään. Saas nähä mites sitten elokuussa...


Kuten tuossa edellisessä postauksessa pääsiin kehumaan, on ruoka- ja reenihommat alkanut kulkemaan tosi hyvin. Ja hyvinhän ne kulkee edelleen, mutta kuten arvelinkin niin töiden alkaminen loman jälkeen voi vähän hidastaa tahtia tai jotain... Lomalla kerkesin liikkumaan yleensä kaksi kertaa päivässä ja lepopäiviä ei olis malttanut pitää juuri ollenkaan. Päivät meni jotakuinkin niin, että salitreeni plus vähintään tunnin lenkki. Salilla en tosin käynyt joka päivä tietystikkään, mutta lenkillä sitten kahdesti niinä päivinä kun ei ollut salitreenejä. 

Vuorotyötä tekevänä unirytmi meinaa usein olla melko sekaisin ja nyt jo vajaan viikon töissä olon jälkeen muistaa taas mitä tää on. Mutta yritän olla ressaamatta, heh heh... Toivotaan että tää flunssanen olo menee ohi ja pääsee muutenkin taas kiinni tähän arkeen :) Huomisen aamuvuoron jälkeen olis kaks vapaata, jee ehtii reenaan! Kun pitää tavotteet ja päämäärän kirkkaana mielessä niin ei pikkujutut häiritse ;) 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti