27.7.2015

Viikkopudotus ja uusia kuvioita

Hellurei ja mainiota viikon alkua! Se on maanantai ja virallinen pyllerön punnituspäivä, vaikka toki saatan keskellä viikkoakin puntarille hypätä välillä. Viikon saldoksi tuli -1,6 kiloa. Parilta viikoltahan keräsin sen kilon verran takaisin painoa, että siksi varmaan lähti nyt sitten noinkin paljon. Puolen kilon viikkovauhti on semmonen aika soppeli, vaikka malttamaton hätähousu välillä oonkin. 


Tänään taas huomasin kuinka olo vaan kevenee ja paranee. Vaikka vielä löytyy makkaraa ja löllykkää sieltä sun täältä, mutta mitä vähempi sen mukavampi on meikäläisen olla kun ei purista ja ahista. Ja mikäs sen mukavampaa kun huomaa, että vaatteet jotka aikasemmin tuntui kiristäviltä tuntuu nyt jo jopa löysiltä. Mutta kylläpä nuita tavoitevaatteita on vielä kaappi pullollaan, onneksi oon lopettanut niiden ostamisen :D

Tästä viikosta taitaa tulla melko vauhdikas, sais melkein olla kalenteri taas käytössä että muistaa kaikki sovitut jutut. Mutta oon niiiiiiin iloinen että oon saanut vähän äksöniä tähän tasaiseen arkeen. Oon aikaisemmin ollut ehkä liian epävarma ja ajattellut turhan usein ettei musta olis joihinkin asioihin, mutta eipä sillä asenteella pitkälle pötkitä. Nyt oon vaan päättänyt laittaa tuulemaan ja oon saanut jo paljonkin aikaan. 



Viikko alkoi tänään melko vauhdikkaasti, ensin aamuvuoro päätyössäni ja sen jälkeen tapasin aivan liian pitkästä aikaa vanhaa ystävää. Ei kyllä tunnin kahvittelu riittänyt kuulumisten vaihtamiseen eli liian harvoin tulee nähtyä. Hyvä mieli jäi kahvitteluhetkestä, mutta silti huono omatunto siitä kun ei tarpeeksi usein itsekään tee sitä aloitetta että nähdäänkö. Siinäpä olis parantamisenvaraa :)
 
Tänään kävin myös alkuillasta tutustumassa uuden lisätyöni juttuihin, saas nähdä miten tällä blondilla pysyy viikonloppuna hommat hanskassa! Kiva saada vähän vaihtelua päätyön ohelle ja ylimääräinen rahakin on aina tervetullutta. 

Blogiini on tulossa yhteistyökuvio, jota en vielä tässä vaiheessa enempää avaa. Tällä viikolla selviää lisää ja toivotaan, että tästä kuviosta poikii jotain enemmänkin. Kaipaan uusia haasteita ja toivottavasti niitä saan piakkoin. Myös opiskelurintamalla oon miettinyt "täyskäännöstä" kun tuntuu, että yksi asia jumittaa vaan kuukaudesta toiseen paikallaan ja valmistuakin pitäis vielä tämän vuoden lopussa. 

Tällä viikolla toivottavasti selventyy monta asiaa tai ainakin saa jotain hommia eteenpäin. Se taitaa tässä kohtaa olla Fridan iltapissatus, omat iltapesut ja petiin. Ei muuten tarvi melatoniinia tämä nainen. 


 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti